Jasper (Live Operations Agent / Career Support)

Het is tijd om de pagina om te slaan en een nieuw hoofdstuk te beginnen. Jasper heeft de eerste stappen gezet in de logistiek. Dit is hem ontzettend goed bevallen en hij is klaar voor een rol met meer uitdaging. Op dit moment is hij werkzaam als dispatcher. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de juiste en tijdige bezorging van maaltijden. Als bezorgers tegen problemen aanlopen tijdens de bezorging is het aan Jasper om deze op te lossen. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het maken van dag rooster, monitoren van koeriers en het onderhouden van contact met local hubs, interne afdelingen, koeriers en klanten. Omdat het werk eentonig wordt en niet voldoende uitdaging heeft is hij samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe logistieke uitdaging waarin hij zichzelf kan ontwikkelen. 

Jasper kan zich goed aanpassen aan zijn omgeving. Hij treedt niet snel naar de voorgrond maar houdt wel van gezelligheid. Door zijn collega’s wordt hij omschreven als iemand die hard werkt en uitdaging zoekt in zijn werk. Zijn motto is één team, één taak.

Jasper is fulltime beschikbaar en heeft een opzegtermijn van één maand. Met een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Aanspreekpunt voor de koerier in geheel Nederland;
  • Verantwoordelijk voor het oplossen van incidenten waar bezorgers tegen aanlopen;
  • Monitoren van koeriers met in acht houding van de regels omtrent vervoer van voedingswaren; 
  • Onderhouden van contact met local hubs; 
  • Contact onderhouden met de klant, customer service afdeling en koeriers; 
  • Maken van dag roosters; 
  • Bijwonen en openen van meetings.

Functie

Live Operations Agent / Career Support

Leeftijd

22

Woonplaats

Amsterdam

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

.

Computervaardigheden

Microsoft Office