Raoul (Logistiek Coördinator)

Raoul heeft ruim 14 jaar ervaring in verschillende rollen waar de klant centraal stond. Zo heeft hij gewerkt als Klantenservice Supervisor, Project Management, Accountmanager, Sales Departement, International Accountmanager en Logistiek Coördinator. Zo was hij in deze rollen verantwoordelijk voor het klanten contact per mail en telefoon en zorgde hij voor een passende oplossing wanneer er problemen ontstonden. Dit kon over leveringsproblemen gaan of over storingen en factuurvragen. Per werkgever verschilde het ook nog of er sales bij kwam kijken en was hij verantwoordelijk voor het schakelen met account specialisten, opstellen van verkooptactieken en upselling. Ook heeft hij een jaar gewerkt voor een bedrijf waar hij iedere 2 weken naar Frankrijk afreisde en bestaande klanten bezocht om cijfers en speciale aanvragen te bespreken en verantwoordelijk was voor het werven van nieuwe klanten. Na één jaar in de rol te hebben gewerkt van Customer Service Medewerker, groeide hij door naar de rol van Logistiek Coördinator die hij nu 6 jaar vervuld. Dagelijks houdt hij zich bezig met het onderhouden van contact tussen het bedrijf en de transporteur. Hij plant meetings in voor het bespreken van de voorraad en de transporten, schakelt met Sales en Customer Service afdeling, ondersteund de buitendienst medewerkers met bijzonderheden vanuit de klant en is zelf aanspreekpunt voor twee grote klanten. Ook is hij verantwoordelijk voor het controleren van kwaliteit, voorraad en lever- en productietijden. Daarnaast houdt hij zich bezig met het optimaliseren van processen. Zo heeft hij verschillende processen binnen het bedrijf verbeterd. Raoul heeft een brede, uitdagende functie waar hij veel plezier uit haalt en is daarom latent zoekend.

Raoul is een zelfverzekerde man. Hij gaat geen uitdaging uit de weg en vindt de hectiek een goede sfeer om scherp te blijven. Hij bijt zich vast in zijn taken en geeft niet zo maar op als het moeilijk wordt. Voor ieder probleem is een oplossing en daarvoor durft hij ook “out of the box” te denken. Raoul is een sociale man en door zijn uitgebreide kennis van klanten contact weet hij hoe belangrijk het is om een goede band met klanten en collega’s te hebben. Door zijn leidinggevende ervaring is hij er achter gekomen dat hij echt een People manager is en vind een goed balans in zijn werkzaamheden ook belangrijk.
 
Raoul heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 4.200,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

Logistiek Coördinator 01.11.2016 - Heden
  • Verantwoordelijk voor het contact tussen bedrijf en transporteur;
  • Meetings met transporteur voor de voorraad en transport;
  • Schakelen met sales en Customer Service afdelingen;
  • Mee kijken met Buitendienst Medewerkers en ondersteunen bij bijzonderheden vanuit de kant;
  • Vast aanspreekpunt voor 2 grote klanten;
  • Kwaliteit en voorraad controleren vanuit systemen èn op locatie;
  • Lever- en productietijden controleren;
  • Inspringen bij escalaties zoals bijvoorbeeld uitloop van leverrijden;
  • Processen controleren en optimaliseren;
  • Verwerken van documentatie in SAP.

Functie

Logistiek Coördinator

Leeftijd

39

Woonplaats

Den Bosch

Salaris

€4.000 tot €4.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Beheerst Nederlands, Frans en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Oracle, SAP, MS Office