Danny (Supply Chain Manager)

Danny heeft inmiddels ruim 12 jaar ervaring in de logistiek. Bij zijn meest recente werkgever, een leverancier in de bouwsector, is Danny werkzaam als Supply Chain Manager waar hij verantwoordelijk was voor het maken van de transportplanning voor de zeecontainers vanuit Frankrijk en Nederland naar Curaçao. Hij berekende de inhoud van de zeecontainers en hield overzicht van het laden en lossen van deze containers. Daarnaast heeft Danny ervaring opgedaan in het coördineren van zeevracht tussen Curaçao en Bonaire, het inkopen van materialen en halffabricaten bij Nederlandse leveranciers en het onderhouden van contact met zowel leveranciers, klanten, onderaannemers en het verschepingsbedrijf. Danny heeft als Supply Chain Manager een heel veelzijdige functie gehad, maar hij heeft gemerkt dat hij de planning het leukst vindt. Door een verhuizing naar Nederland is Danny daarom per 20 februari op zoek naar een nieuwe uitdaging, het liefst op het gebied van planning.

Danny weet van aanpakken en is een doorzetter. Hij wil altijd het maximale ergens uit halen en zal niet opgeven tot hij zijn doelen heeft bereikt. Hij is organisatorisch sterk en die skills komen goed tot zijn recht tijdens het maken van diverse transport- en personeelsplanningen. Danny is erg meedenkend. Zo komt hij actief met ideeën voor procesverbeteringen. Verder pakt hij systemen snel op. Hij kan snel overweg met een nieuw ERP-systeem. Verder is Danny een spontane en sociale jongeman. De communicatie tussen hem en zowel interne als externe partijen gaat hem gemakkelijk af. 

Danny is voor 40 uur per week beschikbaar. Hij heeft een bruto salarisindicatie van € 3.500,- per maand op basis van fulltime.

Werkzaamheden

  • Onderhouden van contact met leveranciers en het verschepingsbedrijf;
  • Houden van overzicht van het laden en lossen van zeecontainers;
  • Berekenen van de inhoud van zeecontainers;
  • Plannen van transport vanuit Frankrijk en Nederland naar Curaçao;
  • Coördineren van de zeevracht vanuit Curaçao naar Bonaire;
  • Inkopen van materialen en halffabricaten vanuit Nederland;
  • Maken van de installatie- en serviceplanning;
  • Onderhouden van contact met klanten;
  • Begeleiden van het transport naar de klant;
  • Ondersteunen van de projectleiders.

Functie

Supply Chain Manager

Leeftijd

27

Woonplaats

Aalsmeer

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift. Spaans matig in woord en voldoende in geschrift.

Computervaardigheden

Match-Online, Avalanche, Track-Online, Opticalc, Odoo, MS Office (Excel, Word)