Ymke (Customer service)

Imke is na het behalen van haar vmbo diploma begonnen aan de koksopleiding, want koken deed ze graag. Direct daarna is ze het werkveld ingestapt, want in de praktijk leer je uiteindelijk het beste. De horeca was erg leuk, maar toch was het tijd voor een nieuwe stap richting kantoor. Via een vriendin is Imke terecht gekomen bij haar huidige werkgever, een groot logistiek dienstverlener. De dynamische omgeving binnen de Logistiek bevalt Imke goed, want ook binnen de horeca kwam dit terug. Imke is op dit moment verantwoordelijk voor het gehele orderproces van A tot Z. Zo voert ze alle orders handmatig in, volgt deze op, signaleert knelpunten en lost problemen en klachten op. Snel schakelen en een duidelijke communicatie gaat haar goed af. Imke werkt nauwkeurig, want één klein foutje bij het invoeren van de orders kan grote gevolgen hebben. Omdat Imke zich graag blijft ontwikkelen, is ze op zoek naar een nieuwe uitdaging als Customer Service Medewerker of een functie binnen de Sales.

Imke is een sociale en spontane jongedame. Ze vindt het belangrijk dat collega’s goed met elkaar omgaan en dat iedereen gerespecteerd wordt. Imke komt goed tot haar recht in een organisatie waar een duidelijke structuur is met korte communicatielijnen. Ze is leergierig en wilt zich graag ontwikkelen binnen een organisatie. In haar vrije tijd is Imke graag bezig met fotograferen, spendeert ze tijd met haar vriendinnen en natuurlijk zet ze nog steeds met plezier een heerlijk gerecht op tafel.

Imke heeft een opzegtermijn van één maand, 32 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand op fulltime basis. Een werkweek van 40 uur is voor Imke bespreekbaar.

Werkzaamheden

  • Handmatige orderintake voor diverse klanten;
  • Oplossen van klachten en problemen zoals orders die niet aangemeld staan, fouten in voorraad waardoor goederen niet geleverd kunnen worden;
  • Klanten en leveranciers telefonisch te woord staan;
  • E-mails vanuit klanten, leveranciers, interne afdelingen;
  • Nauw schakelen met de afdeling planning en fleetmanager;
  • Volgen van chauffeurs via het systeem en zo nodig berichten doorzetten via de boordcomputer naar de chauffeurs.

Functie

Customer service

Leeftijd

22

Woonplaats

Oss

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

x

Computervaardigheden

x