Patrick (Warehouse Teamleider)

Patrick heeft 4 jaar ervaring in de logistiek, waarvan 1 jaar als Teamleider bij een groothandel in de AGF. In deze functie was hij verantwoordelijk voor de aansturing van 10 magazijnmedewerkers om de logistieke processen uit te voeren in het magazijn. Zo was het zijn verantwoordelijkheid om de houdbaarheid van deze AGF-goederen goed in de gaten te houden door regelmatig controles uit te voeren. Daarnaast was hij dagelijks bezig met het beheren van de containervoorraad en het controleren van CMR- documenten. Voor het laden en lossen van vrachtwagens maakte Patrick gebruik van de heftruck, bij een eerdere werkgever heeft hij ook 3 jaar als heftruckchauffeur gewerkt. Wegens privéomstandigheden heeft hij de afgelopen periode tijd voor zichzelf genomen, nu hier een eind aan is gekomen is Patrick weer klaar om aan de slag te gaan in de logistiek. Hij denkt hierbij aan een functie als Teamleider en ambieert ook de functie van Transportplanner.  

Patrick is een vriendelijke man met humor. Hij is een echte teamspeler en vindt een leuke sfeer op de werkvloer erg belangrijk. Hij is behulpzaam ingesteld en wist dit goed toe te passen in zijn rol als Teamleider. Daarbij gelooft hij dat hard werken altijd loont en weet hij hier prioriteiten voor te stellen. Hij is ook leergierig en zou daarom graag willen werken bij een organisatie met opleidingsmogelijkheden. 

Patrick is per direct 32 uur beschikbaar met een salarisindicatie van € 2700,-  bruto op basis van een fulltime dienstverband. 

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de aansturing van 10 magazijnmedewerkers; 
  • Het beheren en controleren van de containervoorraad; 
  • Het controleren en aftekenen van CMR-documenten; 
  • Producten scannen met een handscanner en de heftruck berijden; 
  • Houdbaarheid controleren van AGF-producten; 
  • Laden en lossen van pallets met behulp van de heftruck.

 

Functie

Warehouse Teamleider

Leeftijd

35

Woonplaats

Maasdijk

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels

Computervaardigheden

MS Office; Excel, Powerpoint, Word, Outlook