Selim (Supply Chain & Transport coördinator)

Selim heeft in 2013 de MBO opleiding niveau 4 Ondernemerschap Detailhandel behaald. Vanaf dat moment is zijn lange zoektocht naar passie in zijn werk van start gegaan. En dat heeft hij bij zijn huidige functie als Supply Chain & Transport coördinator gevonden, althans bijna. Hij is er door de jaren heen achter gekomen dat zijn passie echt bij het plannen ligt, voornamelijk transportplanning. Door zijn enkele jaren werkervaring heeft hij kunnen proeven van verschillende branches. Zijn werkzaamheden bestaan nu voornamelijk uit het plannen van het interne en externe transport en het bewaken van de goederenstromen. Vandaar dat hij op zoek is naar een nieuwe uitdaging als Transportplanner.

Selim staat open voor nieuwe uitdagingen waarbij doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie van belang zijn. Door zijn ervaring bij een productiebedrijf en zijn eigen transport onderneming staat stress niet in zijn woordenboek. Wanneer er vier chauffeurs tegelijk met pech staan en ze hem bellen, zet Samir even een stapje terug om het overzicht te bewaren en stelt prioriteiten. Ook is hij een behulpzaam persoon, hij leeft mee met de klanten en komt zo vaak op creatieve oplossingen. Dit kan gaan over collega's die een extra handje nodig hebben, tot het eerste aanspreekpunt zijn van de chauffeurs. Hij wilt graag meer kennis opdoen in het vakgebied transport, graag in combinatie met een nieuwe functie, maar ook in zijn vrije tijd. Dit laat zien dat Samir erg leergierig is.

Selim is per direct beschikbaar en heeft een bruto salarisindicatie van €2.900,- per maand op basis van 40 uur.
 

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het regelen van zowel intern- als extern transport;
  • Externe vervoerders inhuren en koppelen aan orders;
  • Contact met externe vrieshuizen (internationaal);
  • Voorraadbeheer van de vrieshuizen;
  • Schakelen met klanten en chauffeurs;
  • Tariefonderhandelingen voor groepage transport;
  • Het controleren van temperatuurregistratie;

Functie

Supply Chain & Transport coördinator

Leeftijd

28

Woonplaats

veenendaal

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift, Engels goed in woord en geschrift, Duits matig in woord en goed in geschrift, Arabisch uitstekend in woord en voldoende in geschrift, Berbers uitstekend in woord en matig in geschrift.

Computervaardigheden

Excel