Ricardo (Transportplanner)

Ricardo heeft inmiddels 10 jaar ervaring in de logistiek en heeft flink aan de weg getimmerd. Waar hij begon als Magazijnmedewerker is hij doorgegroeid naar Teamleider Magazijn en zijn laatste ervaring is die van Transportplanner bij een afvalverwerkingsbedrijf. Hier is hij verantwoordelijk geweest voor het opstellen van een routeplanning voor het neerzetten en ophalen van containers voor bedrijven. Ook het invoeren van de orders, koppelen van wagens aan containers en het toewijzen van wagens aan chauffeurs behoren tot zijn taken. Het continu schakelen en bijsturen vindt Ricardo heel interessant. Helaas bleek het beleid van het bedrijf niet te matchen met de manier waarop Ricardo zijn functie graag wilde uitvoeren. Daarom is hij op zoek naar een nieuwe werkomgeving en heeft hij Extra Talent hiervoor in de arm genomen. Bij voorkeur vindt hij deze uitdaging in de functie van Transportplanner.

Ricardo is een extraverte jongeman met het hart op de juiste plaats. Hij geeft aan een harde werker te zijn en vindt het belangrijk dat werkrelaties positief en waarderend zijn. Daarnaast staat hij altijd open om te leren en kan hij goed omgaan met opbouwende kritiek.

Ricardo is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.900,- bruto per maand.

Werkzaamheden

Verantwoordelijk voor het organiseren van het ophalen en neerzetten van containers (30/40/50m3) voor bedrijven, rekeninghoudend met containersoort- en grootte;
Toewijzen van ritten aan chauffeurs;
Opdracht geven tot het verzamelen, laden en lossen van het juiste materieel;
Behandelen van klantvragen en het afhandelen van klachten;
Opnemen van de calamiteitentelefoon buiten werktijd en het behandelen van de calamiteit;
Klaarzetten van de facturen voor de financiële afdeling.

Functie

Transportplanner

Leeftijd

32

Woonplaats

Dordrecht

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels zeer goed in woord en geschrift. Duits voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Interne ERP- En WMS-systemen, MS Office