Sara (Customer Service Medewerker)

Sara heeft vanaf 2007 ervaring opgedaan binnen de Customer Service. Bij één van haar voorgaande werkgevers is ze begonnen als Customer Service Medewerker en uiteindelijk doorgegroeid naar Customer Service Agent Backline. De laatste 4 jaar heeft ze hiernaast ook adviezen gegeven over het vervoeren van gevaarlijke stoffen. Hier is ze ook volledig voor gecertificeerd. Binnen deze organisatie heeft ze ook de rol vervuld van floorwalker voor 15 fte, om acute vragen te beantwoorden. Ze is hierna op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging en vorig jaar is ze begonnen bij een startup. Bij deze startende internationale organisatie neemt men het hele logistieke proces uit handen. Haar rol bestaat hier voornamelijk uit het maken van afspraken met onder andere vervoerders en het monitoren van de zendingen. Daarnaast is ze het eerste aanspreekpunt voor de chauffeurs, vervoerders, klanten en het externe warehouse. Wegens financiële redenen van het bedrijf is Sara nu op zoek naar een brede functie als Customer Service Medewerker.

Sara is erg oplossingsgericht. Ze pakt problemen met twee handen aan, weet precies wat er moet gebeuren en zorgt ervoor dat alles zo snel mogelijk geregeld wordt. Daarnaast kan ze goed relativeren en hierdoor kan ze doordachte beslissingen maken. Door haar lange ervaring als Customer Service Medewerker en haar rol als adviseur heeft Sara sterke communicatieve vaardigheden ontwikkeld. Saskia zou goed passen in een organisatie waar waardering voor haar personeel hoog in het vaandel staat. 

Sara is per 1 april 2023 beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand op basis van 40 uur. Het aantal uren dat ze bereidt is om te werken is bespreekbaar.
 

Werkzaamheden

  • Eerste aanspreek punt van de vervoerders, chauffeurs, klanten en het warehouse op locatie;
  • Afspraken maken met- en de planning doornemen met vervoerders;
  • Klanten op de hoogte stellen van fouten en vertragingen die niet direct opgelost kunnen worden;
  • Het bedenken en opstellen van procedures om het proces zo efficient mogelijk te laten verlopen;
  • Het onderhouden van klantenrelaties.

Functie

Customer Service Medewerker

Leeftijd

44

Woonplaats

Arnhem

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands Uitstekend in woord en geschrift, Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Microsoft Office, CRM Salesforce