Perry (Junior Transportplanner)

Leer niet om te werken, maar werk om te leren is een uitspraak die bij Perry past. Hij is na zijn havo begonnen aan een mbo opleiding omdat hij graag in praktijk meer wilde leren. Helaas paste deze opleiding niet bij hem en gooide Corona met de thuislessen roet in het eten. Perry wilde graag bezig blijven en is toen gestart met een andere opleiding welke hij deeltijd kon volgen. Deze opleiding heeft hij afgerond en tot op de vandaag werkt hij nog steeds bij deze organisatie. Tijdens zijn schoolperiode is hij begonnen in het magazijn en op dit moment werkt hij als CE Chauffeur. De logistiek ligt hem erg goed, wel heeft hij besloten dat hij graag een overstap wilt maken naar een logistieke kantoorfunctie. 

Perry is een sociale man met goede communicatieve vaardigheden. Hij wilt graag leren en zichzelf ontwikkelen op de werkvloer. Hij is flexibel en staat ervoor open om in wisselende diensten te werken. Als persoon is hij leergierig en leert hij zichzelf snel nieuwe dingen aan. Zo heeft hij zichzelf gitaar leren spelen. 

Perry is fulltime beschikbaar na een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 2.400,- bruto per maand. 

Werkzaamheden

  • Afleveren van goederen in heel Nederland; 
  • Lijst met adressen orderenen denk hierbij aan kleine routes;
  • Verhuizen coördineren en vervoeren van de inboedel;
  • Laden en lossen van de wagen; 
  • Contact onderhouden met kantoor en klanten.

Functie

Junior Transportplanner

Leeftijd

21

Woonplaats

Middenmeer

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

.

Computervaardigheden

Microsoft Office