Bernadette (Customer Service Medewerker)

Bernadette heeft ruim 36 jaar ervaring opgedaan binnen de logistiek in diverse functies. Zo is zij onder andere verantwoordelijk geweest voor het organiseren en monitoren van zowel inkomende en uitgaande goederenstromen in een warehouse. Daarnaast was zij ook verantwoordelijk voor alle administratieve afhandelingen voor zowel zee-, weg- en railtransport, waar zij ook het interne en externe contactpersoon was. Tevens regelde en plande zij ook het transport en maakte zij verschillende import-, export en douanedocumenten op en verwerkte zij dit in het systeem. Bij haar vorige werkgever kreeg zij helaas teveel overwerkuren, waardoor zij uiteindelijk haar werk niet meer comfortabel kon uitvoeren. Om deze reden is Bernadette samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging waar zij haar kennis en competenties kan inzetten voor een lichtere functie. Dit zodat zij haar functie goed kan uitvoeren. Functies als Customer Service Medewerker in een warehouse zou bij haar het beste passen.

Bernadette komt op ons over als een sympathieke vrouw die hart voor de zaak heeft. Zo heeft zij zelfstandig meerdere projecten opgepakt bij haar vorige werkgevers, terwijl dit totaal niet binnen haar takenpakket viel. Zij zorgde voor een nieuw WMS systeem en reduceerde daarmee de zoektijden in het warehouse. Daarnaast werkte zij beperkte mensen in om de chauffeurs te ontvangen. Dit was haar eigen idee.

Bernadette is in overleg fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het organiseren en monitoren van zowel inkomende en uitgaande goederenstromen voor één grote klant;
  • Het regelen van transport voor inkomende en uitgaande goederen binnen het warehouse;
  • Het aanspreekpunt voor zowel nationale als internationale klanten, personeel, vervoerders en chauffeurs;
  • Het verwerken van binnenkomende en uitgaande orders;
  • Het opmaken van alle bijbehorende documenten bijvoorbeeld: Douane-, import- en export documenten;
  • Het opbouwen en onderhouden van klantrelaties; 
  • Verantwoordelijk voor de containerplanning en shunting; 
  • Het registreren van personeelsuren; 
  • Inkoop van bedrijfsartikelen en bedrijfskleding;
  • Registratie van verzuim en vakantiedagen.

Functie

Customer Service Medewerker

Leeftijd

56

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels, Duits

Computervaardigheden

WMS, Oracle, MS Office; Excel, Word, Outlook