Daisy (Logistiek Administratief Medewerker)

Daisy is een leuke medewerker en met haar 19 jaar weet zij al heel goed wat ze wil. Werken in de logistiek, dit is waar zij haar energie uit haalt. Daisy heeft verschillende werkervaring opgedaan maar zij miste snel de dynamiek bij haar eerdere werkgevers. Op dit moment is zij werkzaam als Loan Operator bij een groot Medisch Technologiebedrijf. Hier is zij verantwoordelijk voor de controle van de uitgaande goederen, het controleren van de voorraden in het warehouse en zij houdt zich bezig met het verzorgen van de juiste administratie. In haar werk mogen geen fouten gemaakt worden, hierdoor gaat zij secuur te werk en kan zij de juiste prioriteiten stellen. De reden dat Daisy samen met Extra Talent op zoek is naar een nieuwe uitdaging is omdat de communicatie niet soepel verloopt bij haar huidige werkgever en zij behoefte heeft aan duidelijkheid en een goede communicatie. 
  
Daisy is een jongedame die zich altijd blijft ontwikkelen en niet over zich heen laten lopen. Zij drukt zich goed uit en hecht veel waarde aan open- en eerlijkheid. Daisy houdt van rust om haar heen maar in een onrustige omgeving kan zij ook haar focus behouden. Zij staat nog aan het begin van haar logistieke carrière maar 1 ding is duidelijk, haar toekomst ligt in de logistiek. 

Daisy heeft een salarisindicatie van € 2.350,- bruto per maand op fulltime basis en heeft een opzegtermijn van 1 maand. Zij staat open voor wisseldiensten. 

Werkzaamheden

  • Goederen controleren;
  • Het in-/ uitboeken van de goederen;
  • Voorraden controleren;
  • Voorraadverschillen verwerken;
  • Administratie bijhouden. 

Functie

Logistiek Administratief Medewerker

Leeftijd

19

Woonplaats

Hoofddorp

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

.

Computervaardigheden

Microsoft Office