Vicky ((Administrative) Logistics and customer service employee, order processor)

Vicky heeft al veel ervaring mogen opdoen in functies als Customer Service Medewerker, Commercieel Medewerker Binnendienst en Business Analist. In haar huidige rol als Commercieel Medewerker Binnendienst is ze veel meer dan dat en heeft daardoor een zeer uiteenlopend takenpakket. Haar werk start met een nieuw project met de aanvraag van de klant waarna Vicky eerst start met het controleren van de wensen van de klant en de offerte. Vervolgens stelt ze de werkzaamheden op die gedaan moeten worden zoals het aanvragen van documenten, bankgaranties, certificaten, soort transport, verpakkingen en nog veel meer. Er lopen meerdere projecten gelijktijdig wat maakt dat ze prioriteiten kan stellen en overzicht weet te houden. Vrijwel alle werkzaamheden vinden plaats in het ERP-systeem SAP.

Ze schakelt veel over en weer met klanten, enginering, sales en haar collega van financieel. De Finance Controller ondersteunt ze door facturen te controleren en aan te passen, bankmutaties te controleren en toe te wijzen en alles correct te archiveren. Omdat het gaat om specifieke producten, zoekt Vicky per product de juiste verpakking die voldoet aan de eisen voor het transport, land en de klant. Hierbij onderhandelt ze over de prijzen van de verpakkingen. Het transport regelt Vicky met vaste transporteurs waarbij wederom rekening wordt gehouden met de eisen. Op dit moment is de reisafstand circa 70 km en is daarom ze op zoek naar een nieuwe uitdaging dichter bij huis. Functies als Commercieel Medewerker Binnendienst, Supply Chain Coördinator, Medewerker Bedrijfsbureau en functies binnen de Finance spreken haar aan.      
 
Vicky is enorm leergierig en neemt nieuwe informatie op als een spons. Dit blijkt wel uit alle cursussen die ze heeft gevolgd en de certificaten die ze heeft behaald. Na haar komst in Nederland heeft ze er bewust voor gekozen om zich te settelen en te gaan studeren. Vicky pakt talen snel op, want naast haar moedertaal Russisch, spreekt ze Nederlands, Engels, en Duits. Tevens kan ze Zweeds goed verstaan. Door haar ervaring heeft Vicky een sterk analytisch vermogen, is ze probleemoplossend en heeft ze uitstekende organisatorische vaardigheden. Zo zegt ze zelf dat ze werk verzet van 40 uur in 32 uur en ziet ze elk knelpunt als een uitdaging. Cijfermatig is Vicky sterk en weet ze altijd een oplossing te vinden. Naar mijn mening is Vicky een enorme aanwinst voor iedere organisatie daar zij productief is en zich volledig inzet voor het werkgever.

Vicky heeft een opzegtermijn van één maand, is 32 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.600,- bruto per maand op fulltime basis. .

Werkzaamheden

Beheer van inkooporders in SAP;
Orderentry van orders in SAP en het aanpassen bij veranderingen zoals transportkosten en productiekosten;
Beheer van order to cash proces;
Verpakking per product specifiek uitzoeken op basis van maatvoering, eisen, prijs en kwaliteit;
Debiteurenbeheer de administratie hiervan;
Voorbereiding van projecten die klant specifiek zijn;
Relatiebeheer van zakenpartners;
Verzorgen van transport afhankelijk van de wensen van de klant en het product;
Follow-up van serviceorders;
Maandafsluiting van diensten, inventaris en leveringen;
Opmaken van vrachtbrieven, leverings- en douanepapieren, certificaat van oorsprong. Aanvragen van douanedocumenten extern;
Assisteren van de financieel controleur;
Controleren van factureren, bankgaranties aanvragen;
Bijwonen van kickoffs van nieuwe klanten en projecten;
Contact met interne afdelingen zoals Sales, Engineer en Financieel;
Klantcontact en contact met transporteurs en kvk.

Functie

(Administrative) Logistics and customer service employee, order processor

Leeftijd

50

Woonplaats

Oss

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Vloeiend Nederlands, Engels, Duits en Russisch. Basis Zweeds

Computervaardigheden

SAP Business One, SAP R3, Stratech, Adobe en Microsoft Office