Emir (Warehouse Teamleider)

Geen enkele ervaring is voor niets. Emir is binnengekomen als logistiek medewerker en is bij dezelfde organisatie doorgegroeid tot Logistiek Teamleider. In deze rol was hij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in het warehouse. Hij gaf leiding aan het warehouse personeel, het team bestond dagelijks uit een ploeg van 10 tot 20 personen. Doordat hij niet meer op zijn plek zat is hij op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Op dit moment werkt hij als zelfstandig allround medewerker. Hij heeft meer in zijn mars dit is ook terug te zien in eerdere werkervaring. Om deze reden is hij samen met Extra Talent opzoek naar een nieuwe uitdaging in het warehouse. Dit mag een coördinerende, leidinggevende of een meewerkend voorman rol zijn. 

Emir is een betrouwbare man die waarde hecht aan afspraken en beloftes, afspraak is afspraak. Hij werkt graag in een team en vindt het belangrijk om doelen met elkaar te behalen. Iedereen is even waardevol in een team en zo benaderd hij zijn collega’s. Het is een sociale man die een gun factor weet te creëren bij zijn team. Wisselende diensten zijn voor hem geen probleem, nachtwerk heeft hij liever niet. 

Emir is fulltime beschikbaar na een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 2.900,- bruto per maand. 

Werkzaamheden

Teamleider vervangen bij afwezigheid;
Verantwoordelijk voor eigen werk; 
Zelfstandig werken zonder controle van teamleider, het werk naar eigen inzicht verdelen;
Rijden op diverse heftrucks; 
Zijlader rijden;
Pakketten van buiten op de band zetten.

Functie

Warehouse Teamleider

Leeftijd

42

Woonplaats

Enkhuizen

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

.

Computervaardigheden

Microsoft Office