Ian (HBO Starter Logistiek)

Ian bevindt zich op dit moment in een spannende eindfase van zijn studie Logistics Engineering, waarbij hij enkel nog de laatste puntjes op de i hoeft te zetten om zo zijn scriptie met succes af te ronden. In juli ronde Ian zijn stage met groot succes af en hij kreeg de mogelijkheid om na zijn stage bij dezelfde organisatie aan de slag te gaan. Dit heeft hem de kans gegeven om zijn kennis gelijk toe te passen in de praktijk. Op dit moment vervuld Ian dezelfde functie en is hij onder andere verantwoordelijk voor het administratief ondersteunen van de inkopers, contact onderhouden met interne afdelingen en het grondig vergelijken en onderzoeken van gegevens op de huidige markt. Hoewel hij op dit moment op basis van een 0 uren contract werkzaam is, heeft hij zich gerealiseerd dat hij behoefte heeft aan meer stabiliteit en zekerheid in zijn carrière. Samen met Extra Talent is Ian op zoek naar een nieuwe uitdaging die aansluit bij zijn vaardigheden.

Ian is een vlotte en energieke jonge man met een positieve instelling. Hij vindt het prettig om in teamverband te werken om zo het beste uit het team te halen en een goede samenwerking te realiseren. Verder haalt hij zijn dagelijkse dosis energie uit het verbeteren van zijn werkprocessen en hier zijn eigen draai aan te geven.  

Ian is per 1 september fulltime beschikbaar en heeft een salarisindidcatie van € 2.800,- bruto per maand op fulltime basis.  

Functie

HBO Starter Logistiek

Leeftijd

25

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

-

Computervaardigheden

-