Suzanne (Logistiek Administratief Medewerker)

Na vijftien jaar bij dezelfde werkgever in de horeca is Suzanne toe aan een volgende stap. Ze is na de middelbare school bij een restaurant gaan werken en heeft dit met veel passie gedaan. Ze is onderaan begonnen en doorgegroeid naar de functie Sous Chef. Hier is ze samen met de chef verantwoordelijk voor de aansturing van het personeel. Daarnaast houdt ze zich bezig met het voorraadbeheer, bestellingen plaatsen en contact onderhouden met leveranciers. Ze heeft in haar werk geen uitdaging meer en wilt geen onregelmatige diensten meer werken. De administratieve werkzaamheden in haar huidige baan vindt ze interessant en daarom heeft ze zich middels cursussen in het vak verdiept. Ze heeft de cursussen Telefonist / Receptionist en Administratief medewerker met succes afgerond en is nu klaar om aan de slag te gaan in een administratieve richting.

Suzanne is een rustige dame die hard werkt. Dit heeft ze in de horeca altijd gedaan en ze krijgt energie van de drukte. Ze vindt het belangrijk dat het werk goed gedaan wordt en helpt haar collega’s hierbij. Ze komt netjes voor de dag en heeft een representatieve uitstraling. Ze is gemotiveerd en dit blijkt uit het feit dat ze op eigen initiatief twee cursussen is gaan volgen. In haar werk is ze een pietje precies en ze werkt nauwkeurig en geordend. Deze kwaliteiten wilt zij gaan inzetten als administratief medewerker.

Suzanne heeft een opzegtermijn van 1 maand en een beschikbaarheid van 40 uur per week met een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • ??????Voorraadbeheer;
  • Bestellingen plaatsen;
  • Schoonmaakwerkzaamheden;
  • Warme kant, gerechten bereiden;
  • Contact onderhouden met leveranciers;
  • Verdelen van werkzaamheden aan andere chefs.

Functie

Logistiek Administratief Medewerker

Leeftijd

31

Woonplaats

Amersfoort

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office