Sjoerd (Transportplanner)

Sjoerd is een kandidaat met 22 jaar werkervaring, waarvan 14 jaar ervaring als Transportplanner. Bij zijn huidige werkgever is Sjoerd 7 jaar actief en is hij verantwoordelijk voor het plannen van ritten, het ad hoc in- en verkopen van producten en het onderhouden van contact met klanten, particulieren en chauffeurs. Daarnaast stelt hij de prijzen op en zorgt hij ervoor dat geen enkele vrachtwagen leeg terugkomt. Naast de ervaring die Sjoerd heeft opgedaan in deze veelzijdige functie, heeft hij ook ervaring opgedaan in het internationaal transport bij een voorgaande werkgever. Het afgelopen jaar is er een mismatch ontstaan met de organisatiecultuur en daarom is Sjoerd op zoek naar een nieuwe uitdaging in de transportsector. Hij staat open voor een veelzijdige functie waarin hij contact kan onderhouden met klanten en collega's kan aansturen.

Sjoerd is een echte aanpakker die het beste tot zijn recht komt in een omgeving waarin hij snel kan schakelen. Sjoerd is een Planner die sterk is in het onderhouden van klantcontact en hij weet als de beste opdrachten binnen te slepen. Daarnaast plant hij het liefst zijn routes handmatig en onderhoudt hij persoonlijk contact met zijn klanten. Sjoerd is erg commercieel ingesteld, hij zorgt er altijd voor dat routes efficiënt gepland worden en dat terugvrachten geregeld worden.

Sjoerd heeft een opzegtermijn van 2 maanden en een salarisindicatie van € 3.800,- bruto per maand.   

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het plannen van bulktransporten in Nederland
  • Plannen van 20 wagens en gemiddeld 60 ritten per dag
  • Aansturen van 22 chauffeurs
  • Contact onderhouden met aannemers, particulieren en chauffeurs
  • Ad hoc verkopen van ladingen en zoeken van terugvrachten
  • Zelfstandig bestellingen opnemen en verantwoordelijk voor het opstellen van tarieven 
  • Inzetten van externe vervoerders
  • Actief voeren van acquisitie en verantwoordelijk voor relatiebeheer

Functie

Transportplanner

Leeftijd

33

Woonplaats

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en geschrift. Engels goed in woord, redelijk in geschrift. Duits redelijk in woord, matig in geschrift.

Computervaardigheden

SAP, MS Office (Word, Excel, Outlook)