Koen (Expediteur)

Koen is sinds drie jaar werkzaam als Allround Expediteur bij een logistiek dienstverlener, waar hij van A-Z verantwoordelijk is voor het organiseren van import- en exportzendingen via luchtvracht. Koen werkt goed onder druk en weet het overzicht goed te bewaren, ook in hectische situaties. Het is dan ook de veelzijdigheid binnen de logistiek die hem zo aantrekt. Dit komt terug in zijn toekomstplannen; na zijn carrière een aantal jaar te hebben toegespitst op luchtvracht, heeft hij de behoefte om ook transport via andere modaliteiten te organiseren. Hij vond deze uitdaging, maar kort na zijn start heeft hij besloten te stoppen om voor een ernstig ziek familielid te zorgen. Koen is nu weer klaar om te starten. Zijn ideale rol is die van Allround Expediteur, waarbij hij met verschillende modaliteiten kan werken. Ook lijkt het hem een leuke uitdaging om een luchtvaartafdeling op te zetten binnen een bedrijf dat zich hierop aan het oriënteren is.

Koen is op ons overgekomen als een rustige, intelligente jongeman die goed weet wat hij wil en waar hij voor staat. Hij kan goed uitleggen wat zijn ambities zijn en weet zijn kennis goed over te brengen.

Koen heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand.

Werkzaamheden

De bedoeling was hierbij dat Kevin van A-Z verantwoordelijk zou worden voor export- en importzendingen. Helaas werd zijn moeder ernstig ziek en is Kevin gestopt met werken om voor haar te zorgen. 

Functie

Expediteur

Leeftijd

23

Woonplaats

Spijkenisse

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels zeer goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office; Word, Excel, Modality, Diverse Interne Systemen