Maarten (Transportplanner)

Maarten is een man met ruime ervaring op het gebied van capaciteitsplanning / vlootplanning onder andere op de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Hij heeft de afgelopen jaren veel ervaring op gedaan in de functie van Transportplanner en Freight/ Fleetplanner. Daarnaast is Maarten 2 jaar werkzaam geweest als transportplanner intermodaal met als werkgebied Groot Brittannië. In zijn huidige baan als Transportplanner is hij verantwoordelijk voor het maken van de planning en controleert hij deze. Hierbij houd hij rekening met de houdbaarheid van de vracht en neemt hij de wet van rij en rusttijden in acht. Gedurende de ritten kunnen chauffeurs hem contacteren bij problemen. Hij speelt hierop in en lost problemen op. Ook bij nieuwe orders, vertragingen en wensen van de klant regelt hij dat alles tot in de puntjes in orde is. Maarten werkt nu 4 jaar bij zijn huidige werkgever en is latend op zoek naar een uitdaging van Transportplanner. 

Maarten is een directe man die altijd voor de volle 100% klaar staat voor zijn werkgever. Hij is een harde werker en blijft ook tot het werk af is. Maarten is sterk in het onderhandelen met mensen. Hij weet chauffeurs goed te motiveren en zij doen dan ook alles voor hem. Maarten heeft hart voor de zaak en staat ook altijd klaar voor zijn werkgever.  

Maarten heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 3.900,- bruto per maand op basis van 40 uur.
 

Functie

Transportplanner

Leeftijd

55

Woonplaats

Nederlands goed in woord en geschrift, Engels en Duits goed in woord en voldoende in geschrift

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands Woord: MoedertaalNederlands Geschrift: MoedertaalEngels Woord: GoedEngels Geschrift: GoedDuits Woord: GoedDuits Geschrift: RedelijkFrans Woord: N/A

Computervaardigheden

GreenCat, MS Office (Word, Excel)