Jim (Warehouse Supervisor)

Jim is een energieke kandidaat met ruim achttien jaar werkervaring in de logistiek, waarvan de laatste tien jaar als Leidinggevende. Door zijn brede ervaring heeft hij zijn eigen manier van leidinggeven aangeleerd. Jim heeft veel ervaring met het aansturen, begeleiden en coachen van medewerkers: verschillende grote qua teams kan hij ook goed handelen. Jim heeft voor groepen van 20 fte gestaan, maar ook van 150 fte. Deze teams heeft hij naar zijn hand kunnen zetten en alle benodigde gesprekken mee gevoerd. Hiernaast heeft hij verbetervoorstellen gedaan ten behoeve van het logistieke proces in de warehouse waar hij verantwoordelijk voor is. Jim heeft het prima naar zijn zin, maar hij loopt tegen verschillende dingen aan. De grootste is dat zijn werkzaamheden teruglopen en hierdoor de uitdaging ook. Hierdoor is Jim op zoek naar nieuwe uitdaging als Supervisor waar hij zijn tanden in kan zetten.

Jim heeft een sterke persoonlijkheid en hij is een natuurlijke leider. Hij is een type dat gemakkelijk communiceert en wordt ervaren als prettig in de omgang. Hij krijg binnen zijn teams veel gedaan van mensen en is daarbij in staat om beslissingen te nemen als het moment daar om vraagt. Verder neemt hij graag initiatief en verantwoordelijkheden op zich, en koppelt dit te allen tijde aan een resultaatgerichte werkwijze.

Jim heeft een salarisindicatie van € 3.700,- per maand op fulltime basis en één maand opzegtermijn.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het gehele warehouse, respectievelijk de processen aangaande inbound, outbound en opslag;
  • Aansturen van circa 30 medewerkers;
  • De corebusiness is schoenen, geproduceerd in Portugal en Azië en te beleveren wereldwijd;
  • Er op toezien dat er conform gemaakte afspraken wordt gewerkt;
  • Verzorgen van de personeelsplanning;
  • Het doen van verbetervoorstellen met betrekking tot het logistieke proces;
  • Voeren van functionering- en beoordelingsgesprekken;
  • Bieden van verzuimbegeleiding aan de medewerkers van je team.

Functie

Warehouse Supervisor

Leeftijd

40

Woonplaats

Roosendaal

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift; Engels goed in woord en geschrift; Duits voldoende in woord en matig in geschrift

Computervaardigheden

Omnivers, Freightcare, Chainware, Prism, MS Office: Word, Excel, PowerPoint, Outlook