Wat uw organisatie nú nodig heeft.

We leven in een bijzondere tijd en daardoor is het belangrijk om elkaar te helpen waar het écht nodig is. De eerste tekenen van het stabiliseren van de markt komen in zicht. Ook u zult dit binnen uw organisatie ervaren. Waar de één een flinke reorganisatie in gang heeft gezet, is de ander juist op zoek naar extra personeel.

Kandidaten dragen zich aan om in aanmerking te komen voor een nieuwe uitdaging en wij, consultants van Extra Talent, denken hierin graag met u mee!

Op welke vlakken kunnen wij u ondersteunen?

Samen met u bekijken waar de behoefte binnen uw organisatie ligt en hier spelen wij vervolgens samen op in. Onze toegevoegde waarden:

✔ Wij ontzorgen u

✔ Alleen de beste kandidaten

✔ Dé specialist binnen ons vakgebied

✔ Wij zijn risicodrager

✔ Extra Talent biedt begeleiding en coaching

Wij ontzorgen u.

Extra Talent neemt alles uit handen zodat u kan doen waar u goed in bent, namelijk ondernemen. Wij zetten de werving voor u op en maken de eerste selectie. Dit doen wij mede door een uitgebreide vacaturetekst op onze website en verschillende jobboards te plaatsen. Hebben wij een geschikte kandidaat voor u en mag dit talent bij u starten? Middels een online urenportaal worden de uren gemakkelijk ingevoerd en gecontroleerd. De loonadministratie nemen wij volledig uit handen. Zo ontzorgen wij u helemaal!

 

Alleen de beste kandidaten.

Met iedere kandidaat voeren wij een persoonlijk gesprek en controleren wij op referenties. Vervolgens ontvangt u een uitgebreid Extra Talent profiel van elke kandidaat, waarin de kennis en vaardigheden duidelijk en overzichtelijk worden toegelicht. Hiernaast is er ook een online assessment beschikbaar welke wij voor u als extra tool kunnen inzetten. Zo bent u verzekerd van een nieuw talent binnen uw bedrijf.

Dé specialist binnen ons vakgebied.

Wij zijn gespecialiseerd binnen ons vakgebied, met name in supply chain. U heeft maar één contactpersoon. Wel zo fijn! Elke consultant staat zowel met de organisatie als met de kandidaat in contact.


Wij zijn risicodrager.

Extra Talent werkt op basis van ‘no cure, no pay’ en wij garanderen u een talent. Verder nemen wij het ziekteverzuim volledig voor onze rekening en ontvangt u enkel een factuur voor de daadwerkelijk gewerkte uren.


Extra Talent biedt begeleiding en coaching.

Na een succesvolle bemiddeling stopt de samenwerking niet. Zie ons als uw persoonlijke adviseur. Wij zetten een begeleidingstraject op, waarbij wij structureel persoonlijke gesprekken inplannen om de voortgang te monitoren. Voor zowel u als de kandidaat zijn wij een vertrouwenspersoon, oftewel u kunt te allen tijde bij ons terecht.

Waarom een flexibele kandidaat in deze periode juist interessant is:

✔ Minder risico’s in tijden van recessie

✔ Voor projecten huurt u de benodigde expertise in (op- en afschalen van de afdeling)

✔ Flexibel personeel kan vaak direct aan de slag

✔ De beste mensen met kennis en ervaring

Neem nu contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Maarten Maissan

Consultant Supply Chain
maarten.maissan@extra-talent.nl
06-28647517
linkedin.com/in/maarten-maissan/