Raymond (Customer Service Medewerker)

Raymond is een hbo-afgestuurde professional met een passie voor het gastheerschap. Door zijn werkzaamheden als Barmedewerker in de eventbranche is zijn gevoel voor het vak sterk ontwikkeld, wat uiteindelijk geresulteerd heeft in een BSc. International Hospitality Management. Raymond wist hierna meteen wat hij wilde; een uitdagende baan in de eventbranche met een goed carrièreperspectief. Helaas bleek dit in de praktijk erg lastig, waardoor hij het werken in de hospitality gecombineerd heeft met een baan als Salesmanager Binnendienst bij een organisatie die LED-verlichting ontwikkelt en verkoopt. Omdat deze constructie resulteerde in een werkweek van 60+ uur, heeft hij besloten om zich volledig te richten op zijn baan als Salesmanager. Omdat Raymond niet lekker op zijn plek zit en er momenteel een verschil van visie is ontstaan over de invulling van zijn functie, wil hij het er nogmaals op wagen om een carrière binnen de eventbranche op te bouwen. Zijn voorkeur gaat uit naar een rol waar hij met zijn aansturende en organisatorisch kwaliteiten de dienstverlening binnen het gastheerschap naar een hoger niveau kan tillen.

Raymond is een vlotte jongeman die makkelijk, maar altijd correct communiceert. Hij heeft een vriendelijke uitstraling en open persoonlijkheid. In zijn werkzaamheden is hij precies en daadkrachtig, afspraak is afspraak!

Raymond is fulltime beschikbaar en heeft opzegtermijn van een maand. Zijn salarisindicatie is € 2.850,- bruto per maand (o.b.v. 40 uur per week).

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor een correcte verwerking van de offertes, orders en klantinformatie in het crm systeem;
  • De uitwerking van offertes en maken van calculaties voor de accountmanagers in de buitendienst;
  • Het opstellen van KPI rapportages en het monitoren van de commerciële doelstellingen;
  • Het ondersteunen bij buitendienstactiviteiten in Nederland, België en Duitsland
  • Commercieel verslag uitbrengen aan en werkoverleg met het Management Team;

Functie

Customer Service Medewerker

Leeftijd

29

Woonplaats

Rijswijk

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Ms Word, MS Excel, MS PowerPoint