Izabel (Logistiek Administratief Medewerker)

Izabel heeft zich het afgelopen jaar ontwikkeld tot een sterke administratieve kracht. In haar rol als Secretarieel en Administratief Medewerker was Izabel het eerste aanspreekpunt voor de klanten omtrent vragen en klachten over de producten. Deze klachten noteerde zij en behandelde ze zelfstandig. In dit proces was zij zelfstandig verantwoordelijk voor het begeleiden van de klant, de klanttevredenheid en het oplossen van de klachten. Hiernaast was zij onder andere verantwoordelijk voor het ondersteunen, voorbereiden en het organiseren van het werk de directie, de in- en uitgaande correspondentie en het ontvangen van bezoek. Tevens was Izabel verantwoordelijk voor de verwerking van alle administratie op de Aftersales. Zo heeft zij de gehele administratie van een van de afdelingen uitgezocht en geherstructureerd. Omdat haar functie binnen deze organisatie aan verandering onderhevig is, is Izabel op zoek naar een nieuwe uitdaging als Administratief Medewerker voor 36 uur in de week.

Izabel is een sociale dame, die makkelijk contact legt met collega's en klanten. Binnen haar huidige functies is zij altijd gewend om service gericht te denken en werken. Dit in combinatie met haar secure manier van werken, zorgt er voor dat Izabel uitermate geschikt is voor functies waarin er secuur gewerkt wordt en er geschakeld wordt tussen klant, leverancier en onderneming.

Izabel is per direct beschikbaar en heeft een besprekbare salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand op basis van fulltime.  

Werkzaamheden

  • Eerste aanspreekpunt voor klant omtrent vragen en klachten; 
  • Klanten begeleiden in het klachtenproces;
  • Verantwoordelijk voor het oplossen van binnenkomende klachten;
  • Zorg dragen voor een goed verloop van de aftersales;
  • Ondersteunen van de afdeling Sales;
  • Administratief ondersteunen van diverse afdelingen;

Functie

Logistiek Administratief Medewerker

Leeftijd

30

Woonplaats

Breda

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (Word en Excel)