Elisa (Recruiter)

Elisa heeft ruim 8 jaar ervaring in de werving en selectie van kandidaten binnen de logistieke dienstverlening, zorgsector en de uitzendbranche. Hierbij heeft zij bij twee van haar laatste drie werkgevers de volledige werving en selectieprocedure opgezet. Als Relatiemanager binnen een startup voor ZZP’ers in de zorg heeft zij eerst de verantwoordelijkheid gekregen om dit concept te vermarkten. Daarnaast fungeerde zij als contactpersoon en zorgde zij voor de match en binding van deze ZZP’ers met externe opdrachtgevers.
In haar laatste functie was Elisa voor 22 vestigingen door Nederland verantwoordelijk voor de werving en selectie van zowel de flexibele als vaste functies. Deze Inhouse Recruitment heeft zij geheel zelfstandig opgezet en gecentraliseerd. Wegens een fusie is Elisa hiermee gestopt. Momenteel is zij op zoek naar een functie waarin zij verantwoordelijk is voor de werving en selectie van personeel waarbij haar voorkeur uitgaat naar een organisatie met een platte en informele structuur. 

Elisa laat zich het best omschrijven als ‘what you see is what you get’. Ze zegt waar het op staat en draait hier niet omheen. Dit is ook de manier waarop zij met haar taken omgaat. Elisa onderneemt (zelfstandig) actie en indien zij iets niet weet, vraagt ze het wel. Elisa krijgt er energie van als zij de vrijheid krijgt haar eigen inbreng te mogen delen en als zij de kans krijgt relaties op te bouwen met haar klanten. Dit kan Elisa uitstekend door haar doortastende en directe manier van communiceren. Eerlijkheid en klanttevredenheid staan hierbij voorop.

Elisa is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3000,- bruto per maand.

Werkzaamheden

Binnen deze rol als Recruiter heeft Elisa de Inhouse voor alle 22 vestigingen opgezet. Elisa was hier hoofdverantwoordelijk voor de werving van vacatures. Zij heeft hier de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

  • De werving en selectie van kandidaten, inclusief wervingsacties en het schrijven van vacatureteksten, voor verscheidene functies: de klantenservice, vrachtwagenchauffeurs, logistiek personeel
  • Het vullen van de pool van vrachtwagenchauffeurs en beladers
  • De rol vervullen van business partner richting hiring-managers

Functie

Recruiter

Leeftijd

34

Woonplaats

Tilburg

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschift. Engels goed in woord en geschrift. Duits matig in woord.

Computervaardigheden

SAP, Easyflex, FMS, Topdesk, Windows, MS Office; Word, Excel, PowerPoint