Agnes (Officemanager)

Agnes heeft jarenlange werkervaring opgedaan in de inkoop en verkoop van food, delicatessen, wijnen en gebruikte vrachtwagens. Nadat Agnes haar opleiding Directiesecretaresse behaald heeft, is zij in de verkoopwereld terecht gekomen. Zij heeft meerdere malen de rol van Officemanager vervuld, waaronder vijftien jaar bij een verkoper/verhuurder van gebruikte voertuigen. Tijdens deze functie heeft Agnes laten zien verscheidene werkzaamheden tegelijk te kunnen uitvoeren. De inkoop, de verkoop, het klantencontact en administratieve taken zijn voor Agnes een rode draad in haar arbeidsverleden. Daarnaast heeft zij haar talenknobbel altijd in kunnen zetten tijdens haar werk, door de binding aan te gaan met internationale klanten uit onder andere Amerika, Oost-Europa en Frankrijk. Na haar verhuizing naar het buitenland in 2017, om haar man te helpen met het opzetten van zijn transportbedrijf, is zij onlangs teruggekomen.

Agnes is per direct op zoek naar een functie voor 24 à 28 uur per week, waarin zij deze talenkennis en haar werkervaring in kan zetten. Zij wil zich hierbij bezighouden met de verkoop van uw product. Dit doet Agnes graag in een informele organisatie waar het delen van haar visie gewaardeerd wordt.

Agnes is een gedreven vrouw die doorgaat tot ze zeker weet dat het goed is en er geen andere mogelijkheden meer zijn. Zo was zij bij haar vorige werkgevers vaak de werknemer die als laatst naar huis ging. Wanneer dit nodig is, is Agnes bereid in te springen. Haar flexibiliteit en groot verantwoordelijkheidsgevoel zorgen ervoor dat Agnes kan fungeren als Allround Medewerker. Ze neemt met gemak taken van anderen over en leert snel. Als Senior is Agnes een aanwinst voor uw bedrijf, die met haar grote inlevingsvermogen en vrolijkheid kan bijdragen aan een geslaagde werkdag voor haar collega's.

Agnes is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand, op basis van 40 uur per week. 

Werkzaamheden

  • Boekhouding;
  • Boekingen invoeren via Exact Globe;
  • Betalingen bijhouden;
  • Openstaande post signaleren

Functie

Officemanager

Leeftijd

55

Woonplaats

Zundert

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift. Duits goed in woord en geschrift (C1). Frans goed in woord en geschrift. Spaans voldoende in woord en geschrift. Russisch matig in woord en geschrift. Pools matig in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Exact Globe, Filemaker Pro, Novell Netwerkbeheer, PerfectView, MS Office; Outlook, Word, Excel