Arianne (Commercieel Medewerker Binnendienst)

Arianne heeft de opleiding Cultureel Erfgoed gevolgd. Tijdens deze studie heeft ze een tweetal stages gelopen, waarbij ze kennis heeft gemaakt met klantcontact in de culturele wereld. Na het behalen van haar diploma, werd er flink bezuinigd in de museumwereld en besloot ze een carrière op te bouwen in een andere branche. Zo kwam ze terecht op de klantenservice bij haar huidige werkgever. Bij deze werkgever heeft zij inmiddels ruim vijf jaar werkervaring opgedaan en is zij van de klantenservice doorgegroeid naar de Salesafdeling waar ze momenteel werkzaam is als Channel Manager. Op de Salesafdeling heeft Arianne ervaring opgedaan met het benaderen van potentiële klanten, het verkopen van diensten en het begeleiden van collega’s bij het behalen van commerciële doelen. Momenteel zit Arianne in een tijdelijk project, waarin ze klanten benadert en bezoekt. Dit heeft haar doen beseffen dat ze graag een functie zou bekleden waarin ze fulltime klanten bezoekt. Helaas is dit bij haar huidige werkgever niet mogelijk. Daarom is Arianne op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarin ze haar overtuigingskracht en enthousiaste persoonlijkheid kan toepassen in de rol van Accountmanager.

Arianne is een prettige gesprekspartner, met een toegankelijk uitstraling. Wanneer ze ergens gepassioneerd over is, weet ze met haar enthousiasme andere hiervan te overtuigen. Door haar directe manier van communiceren, weten haar collega's en klanten wat ze aan haar hebben. 

Arianne is 36 tot 40 uur in de week beschikbaar en heeft een opzegtermijn van één maand. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.500,- bruto per maand, op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de aansturing van het team dat retentiegesprekken voert met klanten;
  • Collega's helpen bij het behalen van commerciële doelen, waar nodig Sales en/of Retentie training geven;
  • Benaderen van (potentiële) klanten voor de introductie van een nieuw pilot, waar nodig op bedrijfsbezoek om pilot verder toe te lichten en (potentiële) klanten te enthousiasmeren (tijdelijk project);
  • Verantwoordelijk voor het leggen, onderhouden en verbeteren van contact met verschillende samenwerkingspartners;
  • Zorgen dat contact warm blijft, door opvolging aan telefoongesprek te geven via de mail.

Functie

Commercieel Medewerker Binnendienst

Leeftijd

31

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office; Word, Excel, PowerPoint