Melvin (Accountmanager)

Melvin is na het behalen van zijn vmbo-diploma lange tijd zoekende geweest naar een opleiding die bij hem past. Uiteindelijk kreeg hij de mogelijkheid om bij zijn bijbaan door te groeien tot Manager en dit heeft Melvin ruim vijf jaar gedaan. Na die vijf jaar besloot hij een werk- leertraject te starten en hij heeft in twee jaar zijn diploma Manager Handel behaald.

Melvin is altijd werkzaam geweest in de retail sector, waarin hij onder andere verantwoordelijk was voor de verkoop en de service richting de klanten. Meer dan anderhalf jaar geleden besloot hij te solliciteren naar een functie buiten de retail en heeft hij de stap gemaakt naar Accountmanager. Inmiddels heeft Melvin bijna twee jaar ervaring in de commercie. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het actief benaderen van nieuwe klanten en het bezoeken van potentiële klanten. Echter mist Melvin in zijn huidige functie het relatiebeheer richting de klant. Daarom staat hij nu open voor een nieuwe uitdaging als Accountmanager, waarbij hij het contact met zijn klanten kan blijven onderhouden.

Melvin is een harde werker die zich, met een grote glimlach, altijd voor de volle honderd procent inzet. Hij heeft een vrolijke uitstraling en wanneer hij ergens enthousiast over is, weet hij dit gemakkelijk over te brengen op andere. Melvin is erg sociaal en heeft een groot overtuigingsvermogen. Met deze kwaliteiten weet hij zijn commerciële doelen te behalen.

Melvin is fulltime beschikbaar en heeft een opzegtermijn van een maand. Zijn salarisindicatie bedraagt € 2.700,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de regio Brabant en Limburg;
  • Benaderen van potentiële klanten via de telefoon;
  • Bezoeken van afspraken op locatie, zowel bestaande als potentiële klanten;
  • Potentiële klanten overtuigen om samenwerking aan te gaan;
  • In nauw contact met binnendienst, voor ad-hoc-afspraken en het oplossen van problemen van klanten.

Functie

Accountmanager

Leeftijd

29

Woonplaats

Breda

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office: Word, Excel, PowerPoint