Jeroen (Commercieel Medewerker Buitendienst)

Jeroen is een gedreven jonge ondernemer die met zijn handelskwaliteiten en werkervaring in Zuid-Oost Azië en Zuid-China een erg geschikte commerciële kracht is. Na het afronden van zijn opleiding is Jeroen aan de slag gegaan in China als Brand Manager voor een Nederlands drankenmerk. Na terugkomst in Nederland is hij een eigen bedrijf gestart in de im- en export van diverse grondstoffen (voedsel). Iets wat hem goed af gaat, alleen waar erg veel regeldruk op zit. Eerder heeft Jeroen een hbo-opleiding Asian Business Studies gevolgd. Tijdens een stage in China vervulde hij de rol van Junior Project Manager bij een internationale management consultancy.  Gedurende een latere stage was Jeroen de Communicatie Executive voor een internationale organisatie die ondernemers ondersteunt met het opzetten van hun business in Maleisië. Kortom: het combineren van handel met China en Zuid-Oost Azië is waar hij in uitblinkt!

Jeroen is een professional in hart en nieren. Als je met hem om tafel zit, merk je een duidelijke passie voor handel en groei. Hij geeft aan nog veel te kunnen groeien, maar nu al wel op het punt te zijn dat hij zéér diepgaande kennis heeft van de Chinese cultuur en markt. Jeroen is analytisch sterk en ambitieus. Daarnaast is hij ook nog eens prettig gezelschap om mee om tafel te zitten.

Jeroen is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van circa € 3.200,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

Jeroen is een eigen onderneming opgestart in de im- en exportindustrie van voedingsgrondstoffen. Zijn werkzaamheden zijn als volgt:

  • Managen van de im- en export;
  • De taxatie en de optimalisatie van het verkoopproces;
  • Internationale verkoop;
  • Het regelen van alle certificaten die nodig zijn voor de import van deze grondstoffen

Functie

Commercieel Medewerker Buitendienst

Leeftijd

27

Woonplaats

Breda

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels uitstekend in woord en geschrift. Duits goed in woord en geschrift. Italiaans goed in woord en geschrift. Mandarijn goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office; Word, Excel, PowerPoint