Maaike (Commercieel Medewerker Binnendienst)

Na het behalen van haar diploma Small Business & Retail Management mocht Maaike blijven werken bij het bedrijf waar zij is afgestudeerd. Hier is zij ruim vijf jaar werkzaam geweest als Accountmanager, en was verantwoordelijk voor het benaderen van nieuwe klanten en het beheren van ruim honderd bestaande accounts. Bijna twee jaar geleden maakte Maaike de overstap naar haar vorige werkgever, waar zij in haar eentje verantwoordelijk was voor alle salesactiviteiten binnen het bedrijf. Maaike werkt goed onder druk en heeft bij haar twee werkgevers vrijwel altijd haar targets behaald. Doordat haar functie bij haar laatste werkgever is komen te vervallen is Maaike beschikbaar voor een nieuwe uitdaging als Accountmanager.

Maaike is een zorgzame dame met een groot inlevingsvermogen, waardoor zowel klanten als collega’s geneigd zijn haar snel in vertrouwen te nemen. Ze heeft een gezonde dosis zelfvertrouwen en een nuchtere kijk op het leven, waardoor ze zich niet snel uit het veld laat slaan. Tevens is ze erg sociaal en heeft ze een representatief uiterlijk.

Maaike is per 1 januari beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.800,- bruto per maand, op basis van 32 uur per week.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten en de begeleiding van klanten tijdens het ordertraject;
  • Telefonisch benaderen van (potentiële) klanten;
  • Offertes opstellen en in gesprek gaan met (potentiële) klanten om prijsafspraken te maken;
  • Deelnemen aan beurzen en hier verkoopgesprekken voeren met potentiële klanten;
  • Verwerken van orders en het opstellen van facturen. 

Functie

Commercieel Medewerker Binnendienst

Leeftijd

33

Woonplaats

Brielle

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

CRM systeem, MS Office: Word, Excel, PowerPoint