Nina (Officemanager)

Nina beschikt over bijna twintig jaar ervaring in diverse secretariële en ondersteunende functies. Gedurende deze periode heeft zij zich ontwikkeld tot een klantgerichte Office Manager die ook een deel van het inkoopproces voor haar rekening heeft genomen in haar huidige functie. In de afgelopen jaren is Nina er achtergekomen dat haar hart ligt bij het communiceren, het helpen en het adviseren van mensen. In de negen jaar dat Nina in de zorg heeft gewerkt, heeft zij onder andere het management van de Spoedeisende Hulp ondersteund, om hen op deze manier zoveel mogelijk te ontzorgen. Hierna heeft zij de stap gemaakt richting het onderwijs en uiteindelijk de commercie, waarin zij momenteel actief is.

In haar huidige functie is Nina naast Office Manager ook verantwoordelijk voor het inkopen van producten die nodig zijn voor het bouwen van schepen. Tijdens deze werkzaamheden staat zij regelmatig in contact met internationale klanten en plant zij de internationale reizen van de directie. In haar huidige functie komt de nadruk steeds prominenter te liggen de inkoop. Omdat Nina niet richting de inkoop wil is zij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de zorg of medische sector, waar zij zich weer kan focussen op de ondersteunende werkzaamheden.

Nina is een open en spontane vrouw die graag zegt waar het opstaat. Ze bezit een flinke dosis zelfspot en is niet bang om opbouwende kritiek te ontvangen. Ze heeft een proactieve houding die haar in staat stelt om goed mee te denken met klanten. Daarnaast is ze representatief en klantgericht.

Nina is per 1 november beschikbaar voor 24 uur per week. Ze heeft een salarisindicatie van € 3.100,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Boeken internationale zakenreizen;
  • Verzorgen van transporten;
  • Selecteren van leveranciers en bij hen inkopen;
  • Optimaliseren en het bewaken van de bestelhoeveelheden;
  • Administratieve verwerking van inkomende goederen;
  • Behandeling van de telefonisch verkeer, email en post;
  • Beheren van de online content op social media en de website.

Functie

Officemanager

Leeftijd

48

Woonplaats

Breda

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift; Frans en Duits redelijk in woord en geschrift

Computervaardigheden

CMS, Exact, Xcare, Horizon, Osiris, MS Office: Word, Outlook, PowerPoint