Lidewij (HR Medewerker)

Lidewij heeft meer dan tien jaar ervaring als HR Medewerker. Met een wijd takenpakket is zij een echte alleskunner binnen de HR-afdeling. Haar takenpakket bevat het opmaken van rapportages omtrent ziekteverzuim, tarieven van externe partijen, en verschillende interne opleidingen. Daarnaast begeleidde ze diverse HR-projecten, zoals het automatiseren van het aanmelden van nieuwe collega's en het begeleiden van een fusie. Door de geautomatiseerde werkwijzen kwam haar functie te vervallen, in de tussentijd heeft ze rustig rond gekeken naar een volgende stap in haar carrière. Bij een nieuwe werkgever is Lidewij op zoek naar een veelzijdige ondersteunende functie, bij voorkeur in de rol van Management Assistent of Office Manager.

Lidewij is een spontane, representatieve en gedreven vrouw. Dankzij jarenlange ervaring weet ze precies hoe ze haar leidinggevenden en team het best kan ondersteunen. Doordat ze gestructureerd te werk gaat en weet hoe ze prioriteiten moet stellen zijn deadlines voor haar geen probleem. Zij is stabiel, nauwkeurig, resultaatgericht en door goede communicatieve vaardigheden een sterke schakel op de afdeling. 

Lidewij heeft een salarisindicatie van € 3.600,- bruto per maand, op basis van veertig uur per week. Haar voorkeur gaat uit naar een werkweek van 32 uur en zij is in overleg beschikbaar.

Werkzaamheden

  • Eerste aanspreekpunt voor de gehele HR-afdeling (medewerkers, manager, directie en externe partijen);
  • Ondersteuning van het HR management en adviseurs;
  • Ondersteunen en implementeren van een gecentraliseerd personeelssysteem;
  • Diverse HR-projecten geïmplementeerd, waaronder het verwerken van het gehele in-, door- en uitstroomproces;
  • Rapportages uitwerken met betrekking tot ziekteverzuim, interne opleidingen, tarieven, in-, door- en uitstroom personeel;
  • Begeleiden van de fusie naar een centrale locatie in Breda;
  • Werving en selectieproces: plaatsen van vacatures, uitnodigingen versturen, en afwijzen en onderhouden van contact met sollicitanten;
  • Diverse correspondentie met betrekking tot arbeidsduurwijziging, ontslagbevestiging en vaststellingsovereenkomsten;
  • Coördineren dagelijkse werkzaamheden HR medewerkers.

Functie

HR Medewerker

Leeftijd

48

Woonplaats

Roosendaal

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Duits goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

SAP HR, SAP BW, MS Office: Word, Excel, PowerPoint