Jessica (Secretaresse)

Jessica is een representatieve jongedame en een op en top Secretaresse. Inmiddels heeft ze twee jaar ervaring mogen opdoen als Directiesecretaresse bij een gemeente waar ze verschillende Ambtenaren en Managers ondersteunde in hun dagelijkse werkzaamheden. Haar takenpakket bestond uit het beheren en bewaken van  agenda's, notuleren, plannen van interne en externe afspraken, organiseren van evenementen en het administratief ondersteunen van de directie op de verschillende afdelingen. Ze was de spil van de organisatie die zorgde dat alles op orde was en waar collega's en leidinggevende heen konden voor ondersteuning. Bij deze werkgever werkte Jessica op basis van een contract vanuit haar opleiding. Helaas was toen haar opleiding ten einde liep geen ruimte voor een fulltime functie en moest ze daarom afscheid nemen. Jessica is nu op zoek naar een uitdagende functie. Haar voorkeur gaat uit naar een functie als Directiesecretaresse. 

Jessica is graag proactief en zelfstandig aan het werk. Zij ziet problemen voordat ze gebeuren en probeert zo op situaties in te spelen dat het beste uit komt. Ze heeft een dienstverlenende instelling, is zich bewust van lopende zaken en speelt hier goed op in en zorgt dat alles volgens plan verloopt. Ook is Jessica ambitieus en een echte doorzetter, dit zie je vooral terug in haar thuissituatie. Voordat Jessica haar carrière als Directiesecretaresse begon heeft ze een aantal jaar parttime in de horeca gewerkt, dit combineerde ze met de zorg voor haar jonge dochter. Verschillende ballen in de lucht houden is dus geen probleem voor Jessica!

Jessica is per direct beschikbaar voor 32 uur per week. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.200,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. 

Werkzaamheden

  • Notuleren en uitwerken van vergaderingen;
  • Beheren en bewaken van agenda's;
  • Eerste aanspreekpunt voor bezoekers en klanten;
  • Inplannen van externe en interne afspraken;
  • Organiseren van evenementen;
  • Plannen en voorbereiden van vergaderingen en vergaderstukken;
  • Verantwoordelijk voor het verloop van de verkiezing nieuwe leden ondernemingsraad;
  • Algemeen administratief ondersteunen van verschillende afdelingen.

Functie

Secretaresse

Leeftijd

29

Woonplaats

's-Hertogenbosch

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Microsoft Office (Word, Excel, Outlook, Powerpoint), i-Babs