Myrthe (Marketing Medewerker)

Myrthe is een enthousiaste Junior Allround Marketeer. Met haar afgeronde hbo-opleiding Communicatie & Marketing en haar ervaring is zij klaar om de volgende stap in haar carrière te zetten. Na haar studie is Myrthe aan de slag gegaan als Junior Marketingmedewerker en gedurende deze tijd heeft ze kennis gemaakt met verschillende facetten van de Marketingafdeling. Het creëren van content voor social media en bedrijfswebsites, en het implementeren van campagnes zijn een kleine greep uit haar takenpakket. Bij haar huidige werkgever wordt Myrthes functie drastisch verandert. Daarom is ze nu op zoek naar een organisatie waar ze verder kan groeien. Dit wil ze graag doen in een leuke functie op de Marketingafdeling.

Myrthe is een ambitieuze jongedame die altijd op zoek is naar nieuwe uitdagingen binnen haar functie, maar ook naar manieren om zichzelf te verbeteren. Daarnaast is ze communicatief sterk, creatief en een harde werker. De combinatie van deze kwaliteiten zorgt ervoor dat ze projecten op een unieke manier oppakt, pakkende content schrijft en altijd die extra stap zet. 

Myrthe heeft een opzegtermijn van één maand en is fulltime beschikbaar met een salarisindicatie van € 2.400,- bruto per maand. 

Werkzaamheden

  • Social media campagnes bedenken, uitwerken en doorvoeren;
  • Assisteren bij het ontwerp van de beursstand, van concept tot set dressing;
  • Creëren en plaatsen van content op social media en bedrijfswebsite;
  • Meewerken aan verschillende marketingcampagnes;
  • Telefonisch en via email adviseren van klanten.

Functie

Marketing Medewerker

Leeftijd

27

Woonplaats

Tilburg

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Wordpress, ERP DOPS, Coreldraw, DIVI Builder, MS Office: Word, Excel, PowerPoint