Romy (Commercieel Medewerker Binnendienst)

Romy heeft tijdens haar hbo-opleiding International Business & Languages, naast haar buitenlandse stage, ook haar minor in het buitenland gevolgd. Tijdens haar stage in Zuid-Afrika heeft Romy zich beziggehouden met het onderzoeken van de lokale biermarkt. Deze heeft zij in kaart gebracht door onder andere veel bedrijven en beurzen te bezoeken. De informatie die zij hiervandaan haalde heeft zij ingezet om een rapport op te stellen over het vergroten van de omzet en het uitbreiden van de naamsbekendheid.

Naast dit onderzoek is zij als volwaardig medewerker actief geweest in een rol als Marketing Assistent voor deze brouwerij. Tijdens haar afstudeerstage heeft Romy onderzoek gedaan naar de bloemenmarkt in Duitsland. Op basis van de verkregen informatie heeft zij vervolgens een strategisch marketingplan opgesteld om de omzet te verhogen en het marktaandeel te vergroten. Naast deze stages is Romy een halfjaar woonachtig geweest in Spanje, waar zij haar minor Economics & Business heeft gehaald. Nu ze is afgestudeerd is zij op zoek naar een uitdagende functie als Commercieel Medewerker Binnendienst.

Romy is een intelligente jongedame die overal gemakkelijk haar draai kan vinden. Ze maakt snel contact en weet mensen direct op hun gemak te stellen. Ze is internationaal georiënteerd, maatschappelijk bewust en ambitieus. Verder is zij zelfstandig en goed in staat om complexe projecten op te pakken. Het best komt Romy tot haar recht in een internationale organisatie waarin ze veel contact kan hebben met andere mensen. Op deze manier kan ze leren van de mensen om haar heen en sparren over strategieën, ideeën en concepten. 

Romy is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.200,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Opstellen van een strategisch marketingplan;
  • Marktonderzoek gedaan naar de Duitse bloemenmarkt en hoe hier een groter marktaandeel verkregen kan worden;
  • Actieplan opgesteld om deze doelstellingen te behalen.

Functie

Commercieel Medewerker Binnendienst

Leeftijd

25

Woonplaats

Tilburg

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Duits goed in woord en geschrift; Spaans voldoende in woord en geschrift

Computervaardigheden

Sales Force, SPSS, MS Office: Word, Excel