Tamara (HR Medewerker)

Tamara is een zeer nauwkeurige Medewerker Personeelsadministratie bij een zorginstelling. Zij heeft deze functie aangenomen op basis van een tijdelijke vervanging, waarna haar contract verlengd werd. Het afgelopen jaar heeft zij zich voornamelijk beziggehouden met allerlei werkzaamheden omtrent personeelsadministratie. Het gaat hierbij met name om het registreren, controleren en accorderen van verschillende gegevens en mutatiestromen. Hiernaast heeft zij als contactpersoon gefungeerd voor de leidinggevende en het personeel voor vragen omtrent het HR portaal. Dit contact met de leiding en de adviserende rol die Tamara hierin speelde is iets wat zij graag meer wil gaan doen. In haar huidige functie kan zij zichzelf niet verder ontwikkelen. Daarom is Tamara op zoek naar een nieuwe uitdaging als Allround HR Medewerker.

Tamara is rustige en intelligente jongedame, die weet waar ze het over heeft. Ze is erg betrokken en haar empathisch vermogen komt dan ook veelvuldig terug in haar werkzaamheden. Tamara wil graag wat bijdragen aan het human capital van de organisatie waarin zij werkzaam is en dat doet zij het liefst in een adviserende rol. Tamara komt het best tot haar recht in een organisatie waarin de persoon belangrijk is en zij kan bijdragen aan de ontwikkeling van haar collega’s.

Tamara is per direct beschikbaar voor 32 uur in de week en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Werkzaamheden

  • Diverse werkzaamheden op het gebied van personeelsadministratie;
  • Registreren, controleren en accorderen van personeelsgegevens en mutaties;
  • Voortgang bewaken en zorgdragen voor de administratieve afhandeling van diverse afdelingen, waaronder Neurochirurgie;  
  • Ondersteuning bieden aan medewerkers en leidinggeven op het gebied van het HR portaal; 
  • Telefonisch aanspreekpunt voor medewerkers en leidinggevende voor onder andere cao, regelingen en interne vacatures. 

Functie

HR Medewerker

Leeftijd

26

Woonplaats

Breda

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Cobra 8, Afas, Lumesse, MS Office: Word, Excel, PowerPoint, Outlook