Lars (HR Medewerker)

Lars heeft gedurende zijn hbo-opleiding HRM stage gelopen bij een drietal zeer uiteenlopende organisaties. Tijdens zijn tweede jaar is hij actief geweest in een productiebedrijf. Binnen deze organisatie, welke net uit een reorganisatie kwam, heeft hij geholpen de toekomstvisie van het HR-beleid op te stellen. Hier heeft Lars aan bijgedragen door het opstellen van een organogram, competentiematrix en het opzetten van toekomstige functieprofielen. Hierna is Lars bij een producten van luxe plezierjachten aan de slag gegaan met het opstellen van een nieuw functiehuis, een nieuwe personeelsgids en het ondersteunen van directie omtrent de HR-strategie.

Gedurende zijn afstudeeronderzoek heeft Lars zich toegelegd op een onderzoek naar talentmanagement binnen de vastgoedsector. Hiervoor heeft Lars een Appreciative Inquiry uitgevoerd, met als doel een tool te ontwikkelen om de persoonlijke en team ontwikkeling te stimuleren. Deze tool wordt tot op heden elke acht weken ingezet binnen de organisatie om deze ontwikkelingen te waarborgen. Nu Lars afgestudeerd is, is hij op zoek naar zijn eerste HRM uitdaging.

Lars is een bedachtzame jongeman die een goed inzicht heeft in de verschillende belangen die er in een organisatie spelen. Hij is nieuwsgierig, leergierig en staat te popelen om zich zelf te ontwikkelen tot een echte professional. Hij is ondernemend van geest, niet bang om kritische vragen te stellen en wil graag andere mensen helpen in hun persoonlijke ambities.

Lars is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.100,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Ontwerpen van Appreciative Inquiry;
  • Interviews houden met stakeholders;
  • Diverse modellen talentmanagement onderzocht op inzetbaarheid en effectiviteit;
  • Tool ontwikkeld die de persoonlijke en teamontwikkeling verbeteren;
  • Pilot gedraaid op basis van de ontwikkelde tool;
  • De ontwikkelde tool wordt tot op heden elke 8 weken ingezet om de ontwikkeling te verbeteren.  

Functie

HR Medewerker

Leeftijd

21

Woonplaats

Breda

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift; Duits voldoende in woord en geschrift

Computervaardigheden

IBM SPSS, Engage Modeler, MS Office: Excel, Word, PowerPoint, Visio