Ellen (Marketing Medewerker)

Ellen is een ervaren allround Marketing Medewerker met meer dan vijf jaar ervaring en een hbo-diploma Commerciële Economie op zak. Tijdens haar studie is ze bij haar huidige werkgever begonnen waar ze alle facetten die langskomen op een Marketingafdeling heeft geleerd. Van campagnes opzetten, promotiemateriaal ontwerpen en teksten schrijven, tot het organiseren van persconferenties en beurzen: Ellen heeft het gedaan. Ook heeft ze een internationaal consumentenplatform opgezet dat nu door duizenden klanten wordt gebruikt. Ze is een echte alleskunner op het gebied van marketing! Bij haar huidige werkgever zijn er geen doorgroeimogelijkheden. Daarom is ze nu op zoek naar een organisatie waar ze verder kan groeien. Dit wil ze graag doen in de functie van allround Marketing Medewerker

Ellen is een enthousiaste en energieke jongedame, die communicatief sterk is en goed van aanpakken weet. Ze is ambitieus, en altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en manieren om zichzelf te verbeteren. Ellen is creatief en een harde werker; ze gaat graag zelf creatief aan de slag in plaats van projecten uit te besteden aan externe partijen. Ze is op haar best in een dynamische omgeving waar mensen passie hebben voor hun werk. 

Ellen heeft een opzegtermijn van twee maanden en is fulltime beschikbaar, met een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Organiseren van beurzen en persconferenties;
  • Een consumentenplatform opgezet dat internationaal door duizenden klanten wordt gebruikt. Dit beheert ze ook;
  • Ontwerpen van brochures, sociale media posts, foto's, video's en ander reclamemateriaal; 
  • Bijhouden van sociale mediakanalen en advertenties;
  • Verantwoordelijk voor het klantcontact en relatiebeheer;
  • Schrijven van verschillende teksten voor persberichten, campagnes, producten en evenementen;
  • Strategisch meedenken aan verschillende marketingopdrachten.

Functie

Marketing Medewerker

Leeftijd

28

Woonplaats

Breda

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift; Duits voldoende in woord en geschrift

Computervaardigheden

Adobe Indesign, Adobe Photoshop, Salesforce, Wordpress, Drupal, MS Office: Word