Mariska (Commercieel Medewerker Binnendienst)

Mariska is momenteel als Management Assistent het sleutelfiguur in de organisatie waar ze werkzaam is. Naast, uiteraard, het assisteren van het management is Mariska verantwoordelijk voor het uitwerken van orders en offertes, de financiële administratie en de logistieke afwerking van de orders. Daarnaast staat Mariska dagelijks in contact met internationale klanten, die zij in het Nederlands, Engels of Duits te woord staat. Voor deze klanten beantwoord zij onder andere vragen omtrent orders, aankopen en levertijden. Mariska is haar carrière begonnen als Administratief Medewerker en heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een zeer waardevolle kracht en zelfstandig opererende Management Assistent. Door tegenvallende commerciële resultaten moet er worden bezuinigd, wat er toe heeft geleid dat de functie van Mariska komt te vervallen. Om deze reden is Mariska op zoek naar een nieuwe uitdaging als Commercieel Medewerker.

 

Mariska is een energieke dame van aanpakken weet en zich met volle overgave in haar werkzaamheden stort. Eerlijkheid heeft Mariska hoog in het vaandel staan en is voor haar de basis van elke relatie. Daarnaast beschikt Mariska over een aanstekelijke dosis enthousiasme die zij overal mee naartoe gaat en die bijzonder prettig maakt in de omgang. 

 

Mariska heeft één maand opzegtermijn, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Ondersteuning van het management team in de breedste zin van het woord;
  • Contact onderhouden met internationale klanten omtrent aankopen, offertes en leveringen;
  • Verantwoordelijk voor het opstellen van orders en de begeleiding van het gehele orderproces. 
  • Verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van de logistiek, eventueel in samenwerking met partners;
  • Verantwoordelijk voor de facturatie; 
  • Verwerken van de inkomende post, telefoonverkeer en email. In zowel Nederlands, Engels als Duits; 
  • Organiseren en boeken van internationale zakenreizen.

Functie

Commercieel Medewerker Binnendienst

Leeftijd

49

Woonplaats

Moerdijk

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Duits goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (Outlook, Word, Excel, PowerPoint)