David (Commercieel Medewerker Binnendienst)

David is een gedreven Commercieel Medewerker Binnendienst in de maritieme sector. De klantenkring van David bestaat uit diverse organisaties waaronder schepen, rederijen en offshore O&G. In zijn huidige rol is hij onder andere verantwoordelijk voor het in kaart brengen van de klant behoeftes, waarna hij deze omzet in technisch advies en concrete oplossingen. Dit doet David voor klanten in Azië, Amerika, het Midden-Oosten en andere internationale bestemmingen. Doordat de klanten zich overal ter wereld bevinden heeft David geleerd op internationaal niveau te communiceren en begrijpt hij de verschillende belangen van de diverse klanten. David wil graag een nieuwe uitdaging aangaan als Commercieel Medewerker Binnendienst in een organisatie met een stabiele basis.

David is een intelligente jongeman die gemakkelijk contact maakt. Door middel van zijn verantwoordelijkheidsgevoel en doortastendheid weet hij accuraat de klant behoefte te achterhalen alvorens hier op in te spelen. Hij haalt zijn voldoening uit het aanbieden van oplossingen aan klanten en het vormen van lange termijn relaties. Daarnaast is David leergierig en heeft hij een groot empathisch vermogen. 

David heeft één maand opzegtermijn, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.150,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • In kaart brengen klantbehoefte en hierop inspelen;
  • Procesoptimalisatie en kostenbesparing realiseren;
  • Klanten op technische gebied adviseren;
  • Analyseren en optimaliseren van de inkoop;
  • Verantwoordelijk voor het opstellen van offertes;
  • Proactief op zoek naar nieuwe klanten;
  • Onderhouden en uitbreiden klantrelaties.

Functie

Commercieel Medewerker Binnendienst

Leeftijd

28

Woonplaats

Breda

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Exact online, MS Office (Word, Excel, Outlook)