Rinske (Recruiter)

Rinske is een Corporate Recruiter met bijna vier jaar ervaring, voordat ze als recruiter aan de slag ging heeft ze meer dan zeven jaar ervaring opgedaan als front- en back medewerker en reisleiding. Bij haar huidige werkgever is Rinske de senior Recruiter en is ze verantwoordelijk voor meer dan tweehonderd vacatures. Met zoveel vacatures is Rinske altijd druk bezig met het zoeken naar potentiële kandidaten, het houden van interviews en overleggen met verschillende managers om een goede match te maken. Daarnaast spreekt Rinske naast Nederlands ook Engels, Duits, Spaans en Turks en gebruikt ze haar talenknobbel om verschillende locaties van haar huidige werkgever van personeel te voorzien. Bij haar huidige werkgever heeft Rinske het nog naar haar zin maar ze loopt wel tegen een aantal dingen aan, zoals bijvoorbeeld werkweken van meer dan 60 uur. Daarom is ze op zoek naar organisatie waar ze aan de slag kan in een functie die ze met veel passie uitvoert, Corporate Recruiter.

Rinske is een vrolijke en behulpzame jongedame die altijd klaar staat voor anderen en graag proactief handelt. Hierdoor is ze een geliefd collega maar ook iemand die problemen voorziet en een fijn aanspreekpunt is voor het management. Daarnaast heeft Rinske een doortastende en directe manier van communiceren, eerlijkheid en klanttevredenheid staan hierbij voorop. 

Rinske is fulltime beschikbaar en heeft een opzegtermijn van één maand. Ze heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand. 

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de recruitment van nieuwe personeel voor locaties in Nederland, Duitsland, Zwitserland, Midden Oosten en India;
  • Vacatures schrijven en beheren;
  • Screenen van sollicitanten via verschillende kanalen;
  • Sollicitatiegesprekken inplannen, bijwonen en uitwerken;
  • Contactpersoon voor het management wanneer nieuwe vacatures openen en terugkoppeling nodig is over geschikte kandidaten;
  • Sinds 2016 verantwoordelijk voor veel technische functies. 

Functie

Recruiter

Leeftijd

30

Woonplaats

Schouwen-Duiveland

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Duits uitstekend in woord en geschrift. Spaans en Turks voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

People Soft, Taleo, WinRes, Fidelio, Amadeus, Galileo, MS Office (Word, Excel, Outlook, Powerpoint)