Martijn (HR Medewerker)

Tijdens de Master Human Resource Studies heeft Martijn er voor gekozen om een bestuursjaar te doen bij de studievereniging. Daarnaast heeft hij er bewust voor gekozen om stage te gaan lopen bij een internationale meubelketen om hiermee praktijk ervaring op te doen naast zijn studie. Gedurende zijn Master heeft Martijn veel theoretische kennis vergaard over verschillende aspecten van HRM, kennis die hij momenteel succesvol weet in te zetten op het servicekantoor van een nationale woonwinkel. Op dit servicekantoor is Martijn onder andere verantwoordelijk voor het verwerken van mutaties, het opstellen van contracten en het telefonische beantwoorden van allerhande vragen over HR gerelateerde onderwerpen. Tevens adviseert hij hier bedrijfsleiders over het verzuim en het omgaan met lastige werknemers en heeft hij het HR handboek geactualiseerd. Omdat Martijn binnen deze organisatie geen mogelijkheid heeft om door te groeien is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging als HR Medewerker.

Martijn is een zeer intelligente jongeman die zich, naast de theoretische kennis die hij tijdens zijn opleiding heeft vergaard, ook praktisch ontwikkeld heeft. Gedurende zijn bestuursjaar en de verschillende commissies was hij verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de studievereniging. Deze verantwoordelijke aanpak neemt Martijn ook mee in zijn werk, waarin hij zeer gemotiveerd het beste uit mensen wil halen en hen helpt bij hun ontwikkeling. 

Martijn heeft één maand opzegtermijn, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.350,- bruto per maand.

 

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk het verwerken van mutaties;
  • Verantwoordelijk voor het opstellen van contracten;
  • Ondersteunen van bedrijfsleiders op HR gebied;
  • Verantwoordelijk het telefonisch beantwoorden van diverse HR gerelateerde vragen van personeel en leidinggevenden;
  • Verantwoordelijk voor het screenen van sollicitanten;
  • Administratieve ondersteuning.

Functie

HR Medewerker

Leeftijd

26

Woonplaats

Tilburg

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Delta, MS Office (Outlook, Word, Excel)