Kevin (Marketing Medewerker)

Kevin is een vriendelijke en intelligente jongeman, academisch opgeleid en internationaal georiënteerd. Zijn jonge jeugdjaren heeft hij in Spanje doorgebracht. Als gevolg daarvan heeft hij voor een internationale studie gekozen, met ook een uitwisseling in Spanje. Daarnaast heeft hij al een jaar in Portugal gewerkt en de liefde heeft hem het afgelopen jaar naar Italië gebracht. Nu is hij net terug omdat ze besloten hebben in Nederland te settelen. Extra Talent helpt hem graag aan een goede start van zijn carrière hier! 

Kevin is zeer leergierig ingesteld en wil zich graag verder blijven ontwikkelen. Binnen de snel veranderende wereld van marketing is dit ook wel eigenschap die van belang is. Al gedurende zijn studie heeft hij deel uit gemaakt van een start-up in het buitenland en door deze ervaring is hij ook enorm gegroeid, zowel professioneel als persoonlijk. Hij is makkelijk in de omgang, heeft genoeg zelfvertrouwen en vindt het enorm leuk om in een team bij te dragen aan de groei en succes van een bedrijf. Communicatief is hij sterk, en hij is gedreven en serieus in zijn werk. Daarnaast is hij sterk in zijn talen en ook commercieel ingesteld.

Momenteel is Kevin per direct en fulltime beschikbaar en zijn salarisindicatie bedraagt € 2.500,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Bepalen van nieuwe marketingstructuur en -strategie;
  • Organiseren van internationale conferenties en webinars;
  • Content creatie voor nieuwsbrieven, website, social media en e-mail;
  • Internationale partnerschappen afsluiten;
  • SEO/Linkbuilding;
  • Het opzetten van een reporting structuur om de effectiviteit van de projecten te meten.


 

Functie

Marketing Medewerker

Leeftijd

26

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift; Spaans en Duits goed in woord en geschrift; Portugees voldoende in woord en geschrift

Computervaardigheden

Google Analytics, Salesforce Pardot, Hubspot, Mailchimp, SEO Analytics, AdWords, Wordpress, HTML