Tim (Commercieel Medewerker Binnendienst)

Tim heeft een hbo-diploma Commerciële Economie en een minor in ondernemerschap afgerond. Tijdens zijn studie heeft hij (stage) ervaring opgedaan als Commercieel Medewerker. Daarnaast heeft hij verschillende marktonderzoeken gedaan om een beter beeld te krijgen van de concurrentie en klanten van diverse bedrijven. Na zijn studie is Tim bij zijn bijbaan blijven werken als verantwoordelijke voor de AGF. Met zijn opgedane werkervaring in het adviseren van klanten, behandelen van klachten, beheren van de voorraad en het bestellen van nieuwe producten, cross- en upselling van verschillende producten en services. Voor een volgende stap in zijn carrière is Tim op zoek naar een uitdagende functie als Commercieel Medewerker

Tim is een vriendelijke en communicatief vaardige jongeman die zich graag als Commercieel Medewerker verder wil ontwikkelen. Hij is behulpzaam, analytisch en communicatief sterk waardoor collega's makkelijk op hem afstappen voor advies en klanten duidelijk en heldere antwoorden krijgen op hun vragen. 

Tim heeft een opzegtermijn van één maand en is fulltime beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van € 2.200,- bruto per maand. 

Functie

Commercieel Medewerker Binnendienst

Leeftijd

26

Woonplaats

Tilburg

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels en Duits goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (Word, Excel, Powerpoint), Photoshop, Prezi, SPSS