Tijmen (Commercieel Medewerker Binnendienst)

Tijmen heeft bijna acht jaar ervaring in verschillende commerciële en technische rollen. Als Business Development Specialist bij een marketingorganisatie was Tijmen verantwoordelijk voor het genereren van nieuwe leads voor verschillende opdrachtgevers uit de IT. Dit deed hij middels koude acquistiie met als doel het maken van afspraken voor de Accountmanagers. Hierna is Tijmen een uitdaging in de telecom aangegaan, hier was hij onder andere verantwoordelijk voor het geven van technisch advies, het ondersteunen van klanten, het beheer van het reparatietraject en de sales. Binnen deze organiastie is hij doorgegroeid tot Assistent Shop Manager. In deze rol stimuleerde hij de verkoopprestaties van collega's, stelde verkoop- en klanttevredenheidstargets op en was verantwoordelijk voor het behalen van deze targets. In zijn huidige functie als Operational Pooldesk Coordinator is Tijmen onder andere verantwoordelijk voor de planning van de pool auto's, het contact met dealers, schadebedrijven en collega's, bewaakt hij de uitvoering van het onderhoud en handelt hij de klachten van de klanten af. Omdat Tijmen zekerheid mist bij zijn huidige werkgever is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Commercieel Medewerker in een stabiele organisatie. 

Tijmen is een commercieel ingestelde jongeman die gemakkelijk contact maakt en weet te enthousiasmeren. Zijn interesse is de nieuwste technologische ontwikkelingen maakt hij altijd weet wat er speelt op technologisch vlak en dat hij dit makkelijk kan overbrengen naar klanten. De leergierigheid van Tijmen maakt dat hij zich snel weet aan te passen binnen organisaties en dat hij zich wil blijven ontwikkelen. Dit gecombineerd met zijn klantgerichtheid en commerciële inzicht maakt hem een waardevolle toevoeging binnen elke organisatie.

Tijmen heeft een opzegtermijn van 1 maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand. 

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het opstellen van planning van de poolauto's;
  • Monitoren van inspectie rapporteren;
  • Zorg dragen voor het contact met dealers, schadebedrijven en collega's;
  • Bewaken van de uitvoering van het onderhoud conform de richtlijnen;
  • Monitoren of de auto's tijdig worden geretourneerd en hier op handelen waar nodig;
  • Verantwoordelijk voor de bewaking van de doorlooptijden;
  • Eerste aanspreekpunt voor klachten van consumenten en klanten;
  • Begeleiden van het gehele klachtenproces;
  • Inspectierapporten opstellen omtrent werkzaamheden uitgevoerde door derden;
  • Zorg dragen voor het tijdig gereed zijn van de auto's voor her inzet.

Functie

Commercieel Medewerker Binnendienst

Leeftijd

27

Woonplaats

Breda

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Photoshop, MS Office (Outlook, Word, Excel)