Arno (Commercieel Medewerker Binnendienst)

Arno is een technisch professional met een sterk ontwikkeld gevoel voor commercie. Na het behalen van zijn mbo-diploma heeft hij voor vier maanden een tijdelijk functie aangenomen binnen de beveiligingstechniek. Hiermee was zijn fascinatie voor de techniek geboren en heeft dit als een rode draad door zijn carrière gelopen. Vorig jaar heeft Arno in samenwerking met Extra Talent de baan gevonden die hij al zo lang ambieert, namelijk de rol van Technisch Commercieel Adviseur. De combinatie van (technische) inhoud, trouble shooting, inkoop en verkoop past hem erg goed. Dit geeft hem namelijk de mogelijkheid om daadwerkelijk van toegevoegde waarde te zijn in de doelstellingen van de organisatie. Helaas heeft hij moeten besluiten om zijn contract niet te laten verlengen. De reden hiervoor is dat het Sales Management een andere koers vaart dan het Account Management, hierdoor is er veel onrust op de afdeling en valt Arno zijn functie tussen wal en schip.

Arno heeft een open uitstraling en een toegankelijke manier van communiceren. Als hij praat over de projecten waar hij aan bijgedragen heeft, werkt zijn enthousiasme erg aanstekelijk. Hij is op zoek naar een werkomgeving waar commercie en techniek samen gaan. Wanneer het geven van een écht inhoudelijk advies onderdeel uit maakt van de functie, is hij volledig in zijn element. Hij geeft aan administratief en planmatig sterk onderlegd te zijn.


Arno is fulltime beschikbaar en heeft een opzegtermijn van een maand, zijn salarisindicatie is € 3.250,- per maand bij een 40-urige werkweek.

Functie

Commercieel Medewerker Binnendienst

Leeftijd

0

Woonplaats

Den Haag

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Salesforce, AFAS, MS Word, MS Excel, MS PowerPoint