Janneke (Customer Service Medewerker)

Janneke is een hard werkende dame met ervaring op de Customer Support. Dit niet alleen in organisaties in Nederland, maar ook Ierland en zelfs Zuid-Afrika. Na vijf jaar gewerkt te hebben als Customer Service Representative, kreeg ze de mogelijkheid om te werken in Dublin. Zeker vanwege haar voorliefde voor Ierland leek haar dit de perfecte uitdaging. Na iets meer dan een jaar in Ierland gewerkt te hebben, en tijdelijke opdracht in Zuid-Afrika afgerond te hebben, is zij sinds 2014 weer terug in Nederland. Hier werkt zij als Servicedesk Medewerker voor een organisatie die software levert aan o.a. ziekenhuizen. Ondanks dat ze het hier naar haar zin heeft krijgt is ze door de verschillende reorganisaties nu op zoek is naar een nieuwe uitdaging.

 

Janneke heeft een rustige uitstraling en stelt zich graag behulpzaam op naar anderen. Hierdoor weet zij goed de vraag achter de vraag van klanten te achterhalen. Ook is zij erg leergierig en staat open voor nieuwe uitdagingen. Dit laatste zie je terug in haar CV, niet veel mensen durven zich voor langere tijd voor een functie in het buitenland te vestigen.

Janneke heeft een opzegtermijn van 1 maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.400,- bruto per maand op basis van 40 uur.

 

Werkzaamheden

  • Klachtafhandeling;
  • Plannen van de Engineers;
  • Afhandelen van de Mails;
  • Telefonisch contactpersoon voor klanten;
  • Case reviews met klanten voorbereiden en afnemen;
  • Bemiddelaar tussen klanten en derde partijen;
  • Serviceplan en offertes opstellen.

Functie

Customer Service Medewerker

Leeftijd

42

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

SAP, Lotus Notes, MS Word, MS Excel, MS Project