Marieke (Coördinator Servicecenter)

Marieke is een ervaren Service Coördinator, getraind door een organisatie die de afgelopen jaren het concept “klantservice” en nieuwe definitie heeft gegeven. De zeven jaar bij deze internetwinkel heeft haar op het gebied van persoonlijke ontwikkeling veel gebracht. Zij was al werkzaam bij de organisatie voordat deze landelijke bekendheid kreeg en heeft hierdoor alle fases van de groei meegemaakt. Het is een inspirerende organisatie om voor te werken, maar dit kent wel een houdbaarheid. Voor Marieke had dit voornamelijk te maken met het werken in deze branche specifieke omgeving. Om deze reden heeft zij de overstap gemaakt naar installateur waar zij aangesteld is als Service Coördinator, maar inmiddels is zij ook betrokken bij de werkvoorbereiding en de sales. Hierdoor is er een situatie ontstaan waarbij Marieke 24/7 bereikbaar én beschikbaar is voor vragen, klachten en problemen. Hoewel zij veel voldoening haalt uit haar werkzaamheden, heeft deze mate van beschikbaarheid grote invloed op haar privéleven. Zij kijkt daarom uit naar een soortgelijke functie bij een andere werkgever.

Marieke voelt zicht prettig in een technische werkomgeving. De manier van communiceren en de innovativiteit van de producten en/of dienstverlening spreekt haar erg aan. Ze is recht door zee, maar weet dit wel te nuanceren als de situatie daar om vraagt.

Marieke is fulltime beschikbaar en heeft een maand opzegtermijn. Haar salarisindicatie is € 3.500,- bij een 40-urige werkweek.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de planning van het preventief en correctief onderhoud conform SLA's;
  • De aansturing van zeven service engineers;
  • Eerste aanspreekpunt van klanten met betrekking tot storingen, technische ondersteuning en klachten;
  • De administratieve afhandeling van onderhoudswerkzaamheden, aanmeldprocedures en werkvergunningen;
  • Project- en verkoopondersteuning;
  • Werkvoorbereiding

Functie

Coördinator Servicecenter

Leeftijd

32

Woonplaats

Schiedam

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en geschrift. Engels ruim voldoende in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Word, MS Excel, MS PowerPoint