Lieke (Management Assistant)

Lieke heeft dertig jaar ervaring, waaronder office management en verscheidene management functies binnen de hotelbranche. In deze rollen heeft zij veel ervaring opgedaan met onder andere het opzetten van administratieve projecten voor procesverbetering, het samenstellen en aansturen van haar eigen team en de gehele administratie. Dit liep uiteen van financiële administratie, personeelsadministratie en is zij regelmatig onderdeel geweest van het management team. Daarnaast heeft Lieke de afgelopen vier jaar ervaring opgedaan een rol waarbij het overbrengen van kennis en het aansturen van leerlingen centraal staan. Momenteel is Lieke op zoek naar een functie als office manager. Haar voorkeur gaat uit naar een functie met een grote diversiteit in taken, waar haar organisatorische talenten goed uit de verf komen.

Dankzij haar ervaring staat Lieke stevig in haar schoenen. Zij is gewend de verbindende factor te zijn binnen het bedrijf en het management op alle benodigde vlakken te ondersteunen. Verder is Lieke erg sterk op het gebied van plannen en organiseren. Dit is vooral ontwikkeld tijdens haar rol als afdelingsmanager, bij het inplannen van haar eigen afdeling. Haar flexibele instelling blijkt ook wel uit het feit dat zij in haar eerste functie binnen drie jaar is doorgegroeid tot manager en zij veelal binnen de organisaties rollen heeft opgepakt die niet tot haar eigen functie behoorden. Lieke komt op ons over als een proactieve dame, die de uitdaging in haar baan opzoekt door middel van het opzetten van grote projecten. Hierdoor is zij ook in staat de leiding te nemen in verscheidene situaties.

Lieke is niet gebonden aan een opzegtermijn, is in overleg 32 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €3.300,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

Begeleiden van studenten hotelmanagement tijdens hun praktische lessen in het onderwijshotel op de afdelingen; 
  • Front Office
  • Reserveringen
  • Banqueting
  • Housekeeping

Functie

Management Assistant

Leeftijd

49

Woonplaats

Breda

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels, Frans en Duits

Computervaardigheden

Exact software, Microsoft Office, Outlook, Accountview, Pipedrive