Rebecca (HR Medewerker)

In 2016 heeft Rebecca haar Mastersopleiding Rechtsgeleerdheid succesvol afgerond. Tijdens haar studie is zij onder meer werkzaam geweest als vrijwilliger in de rechtswinkel en rechtsbijstand. Hier bestonden haar taken voornamelijk uit het voeren van intakegesprekken met cliënten, probleemanalyse, het bijwonen van hoorzittingen en het verstrekken van juridisch advies. In haar huidige functie als HR assistent is zij verantwoordelijk voor het ondersteunen van de recruiters van een grote bankketen. Hier bestaan haar dagelijkse werkzaamheden uit het opstellen en uitzetten van vacatures, het inplannen van sollicitatiegesprekken en het eerstelijns contact met de recruiters, klanten en sollicitanten. Momenteel is Rebecca op zoek naar een allround HR functie, waarbij verzuimbegeleiding, werving en selectie, arbeidsvoorwaarden en algemene administratie aan bod komen. Zij werkt het liefst met een divers takenpakket, met het accent op arbeidsrechtelijke vraagstukken.

Rebecca is een enthousiaste jongedame, die vrolijkheid en energie uitstraalt. Voor haar is het sociale aspect aan een baan heel belangrijk. Dankzij haar ervaring in de juridische wereld heeft zij zeer brede kennis van het arbeidsrecht en recente ontwikkelingen op dit gebied. Haar passie voor het menselijke en sociale aspect blijkt uit haar jaren als vrijwilliger bij de rechtswinkel en uit haar huidige functie, die voornamelijk draait om het contact met collega’s en kandidaten. In een team is Rebecca een opgewekte, hardwerkende collega die altijd klaarstaat om teamgenoten te ondersteunen. Daarnaast is zij leergierig en heeft een sterke wil om door te groeien, wat goed te zien is aan haar afgeronde en huidige studies. Dit komt ook naar voren uit het feit dat zij bij al haar functies op eigen initiatief uitgebreidere werkzaamheden op zich heeft genomen. Rebecca is ook bijzonder betrokken; het liefst begeleidt zij processen eigenhandig van A-Z om zo cliënten en klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Met haar kennis is zij een echte aanwinst voor iedere HR afdeling.

Rebecca heeft één maand opzegtermijn, een salarisindicatie van €2.300,- bruto per maand en is 32 uur per week beschikbaar.

Werkzaamheden

  • Ondersteuning van recruiters met het inplannen van gesprekken en het posten van vacatures.
  • Contact onderhouden met recruiters, gesprekspartners en sollicitanten. 
  • Ondersteunende werkzaamheden; opmaken van vacatures, opmaken en uitwerken van vacatures. 
  • Opzetten van een project om lokale banken te ondersteunen in recruitment.
  • Bijdragen aan toepassing van nieuw HRM systeem; eigen werkwijze inbrengen en aanpassen van beleid en standaardprocedures.
  • Vraagbaak zijn voor collega's en aanspreekpunten van klanten. 
  • Sturen van nodige brieven en documentatie. 

Functie

HR Medewerker

Leeftijd

26

Woonplaats

Tilburg

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office, Workday HRM Systeem