Jannet (Accountmanager)

Jannet heeft in haar carriere veel internationale evaring opgedaan als Marketing Manager, Product Manager en Accountmanager. In deze functies heeft Jannet veelvuldig contact gehad met klanten, leveranciers en distributeurs verspreid over heel Europa en een stukje Azie. In haar functie als Accountmanager was ze voornamelijk verantwoordelijk voor het genereren van new business en het uitbouwen van bestaande relaties met P&O en Arbo-Coordinators. In haar functie als Marketing Manager heeft Jannet veelal marktanalyses uitgevoerd, promotiemateriaal ontwikkeld, expansie mogelijkheden onderzocht en marketingplannen opgesteld. In haar huidige functie als Product Manager is Jannet verantwoordelijk voor het uitvoeren van marktanalyses, het ontwikkelen van productstrategieen, het lanceren van nieuwe producten maar vooral voor het luisteren en inspelen op de wensen van de klanten. In deze hoedanigheid staat Jannet veel in contact met distributeurs, en het management wie zij zoveel mogelijk ontzorgt en bij wie ze op deze manier zoveel mogelijk toegevoegde waarde creeert. Jannet is toe aan een nieuwe uitdaging waarin zij minder internationaal hoeft te reizen en waarin zij veelvulidg met haar klanten mag sparren en ontzorgen.

Jannet is een zeer intelligente en internationaal georienteerde dame. Gedurende haar gehele loopbaan heeft zij veelvuldig gewerkt met internationale contacten, die zij te woord staat in Nederlands, Engels, Duits of Frans. De sterkste eigenschap van Jannet is haar luistervaardigheid die haar, samen met haar analystische geest, instaat stelt echt te lusiteren naar haar klanten. Deze combinatie maakt dat zij echt weet wat er bij haar klanten speelt en hoe zij hen kan ontzorgen. Uit dit ontzorgen haalt Jannet de meeste voldoening, wat haar voor alle klanten van toegevoegde waarde maakt.

Jannet heeft een opzegtermijn van 1 maand, is 32 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindciatie van € 3.600,- bruto per maand op basis van fulltime.

Werkzaamheden

  • Uitvoeren van marktanalyses ten behoeven van de product- en marktontwikkelingen;
  • Ontwikkelen van productstrategieen;
  • Uitvoeren en interpreteren van concurrentieanalyses;
  • Ontwikkelen en verzorgen van producttrainingen aan klanten en buitenlandse dealers;
  • Verbinden van de Japanse en Nederlandse organisaties;
  • Begeleiden van het vermarkten en introduceren van nieuwe producten;
  • Zorg dragen voor de ontwikkeling van de inhoud van promotiemateriaal;
  • Bezoeken van internationale beurzen.

Functie

Accountmanager

Leeftijd

41

Woonplaats

Roosendaal

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Duits goed in woord en geschrift. Frans ruim voldoende in woord, voldoende in schrift.

Computervaardigheden

SAP, Movex, CC-Mail, Office (Excel, Word, Outlook)