Edwin (Manager Customer Service)

Edwin is een gedreven professional met een gedegen achtergrond binnen een technische serviceorganisatie. Zijn gehele carrière is hij werkzaam geweest voor dezelfde werkgever, waarvan de laatste vier jaar als Supervisor van de service afdeling. Omdat zijn klanten (m.n. ziekenhuizen) sterk afhankelijk zijn van goed werkende apparatuur en minimale uitval, is de marge hierin nihil. Het was voor Edwin dan ook erg belangrijk om de rust op de afdeling te bewaken en het overzicht te behouden. Dat hij de jaren daarvoor de persoon was die data met betrekking tot de service analyseerde, heeft hierbij zeker in zijn voordeel gewerkt. Helaas is Edwin onlangs losgelaten door zijn werkgever. Door een overname stonden er al geruime tijd twee kapiteins op het dek en heeft de organisatie hierbij gekozen voor haar “eigen” personeel.

Edwin is op zoek naar een soortgelijke functie, het aansturen en coördineren van een serviceafdeling heeft absoluut zijn voorkeur. Hij wordt gedreven door het verbeteren van een goede service en gebruikt hierbij zijn kennis over het interpreteren van (service)data. Hij geeft aan dat hij rust uitstraalt wanneer het hectisch is en daadkrachtig handelt op het moment dat er beslissing genomen moeten worden.

Edwin is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.750 bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Veranwtoordelijk voor de aansturing van tien service engineers en de dagelijske bedrijfsvoering van de afdeling;
  • Toezicht op een efficiente en adequate opvolging van technische storingen met als doel de downtime van de klant zo veel mogelijk te beperken;
  • Het opstellen van jaarlijkse onderhoudsplanningen;
  • Voorraadbeheer parts en het monitoren van de uren;
  • Het maken van offertes met betrekking tot servicecontracten;
  • Tweede en derde lijns klachtenbehandelingen (escalatieniveau).

Functie

Manager Customer Service

Leeftijd

45

Woonplaats

Ridderkerk

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift. Duits voldoende in woord en geschrift

Computervaardigheden

Oracle, Lotus Notes, Sharepoint, MS Word, MS Excel, MS PowerPoint